adidas Yeezy Boost 350 V2 Black: Guiden till ett lyckat köp!

Den 7 juni droppar svarta adidas Yeezy Boost 350 V2 hos JD Sports. Denna design är en uppdaterad version av Pirate Black, ett resultat av samarbetet mellan adidas och Kanye, som släpptes år 2015. Vi alla vet hur snabbt denna sneaker tar slut på alla hemsidor. Därför har vi skapat en liten guide för hur du kan öka dina chanser att klicka hem ett par!

Hur köper man Yeezy Boost 350 V2?

Då dessa legendariska sneakers ofta säljs slut på några få minuter, är det bra att se vad just du kan göra för att vara först på plats, och genom utcheckningen.

 • Ladda ner JD-appen, och skapa ett konto.
  Genom att ladda ner appen och skapa ett konto, kan du snabbare ta dig genom utcheckningen, vilket ökar chansen att du får tag i just din storlek.
 • Aktivera pushnotiser.
  Vi skickar ut pushnotiser precis när sneakern har landat på hemsidan. Därför rekommenderar vi att aktivera dessa notifikationer, så du kan se precis när de finns tillgängliga.
 • Vakna tidigt.
  Att vakna tidigt skadar aldrig. Det kan vara rätt skönt att ha hela dagen framför sig. Men att få lite extra motivation från ett par nya Yeezy skadar väl inte? Sätt larmet i tid så du är uppe innan sneakern landar!
 • Tum-övningar.
  Att riskera få kramp i fingrarna vid en så viktig lansering är nog bland det värsta som kan hända. Därför rekommenderar vi att göra vissa tum-övningar, för att stärka dina händer, och för att kunna klicka hem dessa legender snabbare.
 • Be vänner, familjen, läraren, kollegorna, chefen, din partner eller ex-partners om hjälp (så länge de inte försöker sabotera för dig).
  Ju fler som försöker få tag i ett par åt dig, desto bättre!
  Även om du inte lyckas klicka hem ett par, kanske någon som hjälper dig har snabbare reaktionsförmåga.
 • Fler mobiler, surfplattor, datorer och laptops.
  För varje telefon, surfplatta eller dator som du använder dig av, ökar du chansen drastiskt för att få tag i ett par nya Yeezy Boost 350 V2. Men glöm inte att använda dig av en VPN!

Nu när du har allt du kan tänka dig behöva inför lanseringen, önskar vi dig lycka till i att klicka hem ditt par. Men kom ihåg! Det är endast ett par per kund som gäller.

adidas Yeezy Boost 350 V2 släpps hos JD Sports Sverige 7 juni 2019. Vilket är din bästa strategi? Lämna dina personliga tips i en kommentar på Instagram, och tagga @jdsportsse och #JDYeezyTips.

Dela

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

LANSERINGAR l Helen

LANDAR SNART: NIKE AIR FORCE 1 SHADOW

LANSERINGAR l Helen

YEEZY BOOST 350 V2 ‘CITRIN’: ÄR DU REDO?

LANSERINGAR l Anna

LANSERING: YEEZY BOOST 350 V2 ‘Cloud White’