Exklusiv Raffle: Yeezy Boost 350 V2 ‘Ash Stone’

Det må vara ett nytt år, men  mängden Yeezy-lanseringar visar inga tecken på att minska. Kanye Wests och adidas nya variant av Yeezy Boost 350 V2 är nu bekräftad. Modellen Ash Stone släpps nästa vecka, den 27 februari 2021.

Som alltid när det handlar om Yeezy, kommer Ash Stone garanterat att sälja slut på rekordtid när de officiellt lanseras. Därför erbjuder vi just nu en onlinetävling som ger dig chansen att köpa ett par innan lanseringdagen. Fortsätt läsa för att få reda på hur du deltar.

Yeezy Boost 350 V2 Ash Stone

Yeezy Boost 350 V2 Ash Stone

adidas och Kanye började släppa teasers om Ash Stone redan under oktober, 2020. Fyra månader senare är det äntligen möjligt att få tag på dessa sneakers!

Ash Stones design skiljer sig dock från vissa tidigare 350-modeller. Med dess grå/bruna färgkombination och Primeknit-ovandel är de mest lika Yecheil-modellen. Dessutom reppar skorna den ikoniska, genomskinliga sidoranden – men nu i en orange/rosa nyans som definitivt sätter en unik touch på din outfit.

Dessa Yeezys vilar på en mörk Boost-mellansula som skapar ett mjukt, fjädrande steg, medan yttersulan i gummi ger ett fast grepp. Pricken över i:et är profileringen på fotbädden.

Yeezy Boost 350 V2 Ash Stone

Få exklusiv tillgång

Online-rafflen är endast tillgänglig för JDX-medlemmar och ger dig möjligheten att få köpa ett par Yeezy Boost 350 V2 Ash Stone innan lanseringsdagen. Låter det intressant? Läs mer om hur du anmäler dig här.

Deltagare måste vara anmälda senast klockan 10.59 den 26 februari 20201. Villkor gäller.

Dela

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

SKOR l Editor

Vad ska jag ha för skor till träningen?

Hur ska man tänka egentligen när ...

-->

SKOR l Editor

Snart här: Nike Air VaporMax Evo

När Nike Air VaporMax Evo lanserad...

-->

MODE l Editor

Beyoncé x adidas: IVY PARK ‘ICY PARK’

Har du väntat lika ivrigt som vi, ...

-->

MODE l Editor

Februari Top Picks - Nike edition

Sitter du fast i inspirationen i va...

-->

SKOR l Editor

Exklusiv raffle: Nike Dunk

Har du inte lyckats fixa ett par Ni...

-->

SKOR l Editor

Sneakers 2021 – 5 trendiga modeller

Är du redo för 2021? Har du gått...

-->