Exklusiv Raffle: Yeezy Boost 350 V2 ‘Ash Stone’

Det må vara ett nytt år, men  mängden Yeezy-lanseringar visar inga tecken på att minska. Kanye Wests och adidas nya variant av Yeezy Boost 350 V2 är nu bekräftad. Modellen Ash Stone släpps nästa vecka, den 27 februari 2021.

Som alltid när det handlar om Yeezy, kommer Ash Stone garanterat att sälja slut på rekordtid när de officiellt lanseras. Därför erbjuder vi just nu en onlinetävling som ger dig chansen att köpa ett par innan lanseringdagen. Fortsätt läsa för att få reda på hur du deltar.

Yeezy Boost 350 V2 Ash Stone

Yeezy Boost 350 V2 Ash Stone

adidas och Kanye började släppa teasers om Ash Stone redan under oktober, 2020. Fyra månader senare är det äntligen möjligt att få tag på dessa sneakers!

Ash Stones design skiljer sig dock från vissa tidigare 350-modeller. Med dess grå/bruna färgkombination och Primeknit-ovandel är de mest lika Yecheil-modellen. Dessutom reppar skorna den ikoniska, genomskinliga sidoranden – men nu i en orange/rosa nyans som definitivt sätter en unik touch på din outfit.

Dessa Yeezys vilar på en mörk Boost-mellansula som skapar ett mjukt, fjädrande steg, medan yttersulan i gummi ger ett fast grepp. Pricken över i:et är profileringen på fotbädden.

Yeezy Boost 350 V2 Ash Stone

Få exklusiv tillgång

Online-rafflen är endast tillgänglig för JDX-medlemmar och ger dig möjligheten att få köpa ett par Yeezy Boost 350 V2 Ash Stone innan lanseringsdagen. Låter det intressant? Läs mer om hur du anmäler dig här.

Deltagare måste vara anmälda senast klockan 10.59 den 26 februari 20201. Villkor gäller.

Dela

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

SKOR l Editor

Sköna tofflor för alla tillfällen

Om du är ute efter sommarens trend...

-->

MODE l Editor

Sommarmode 2022 - årets hetaste trender!

SOMMARTIDER HEJ HEJ, SOMMARTIDER ...

-->

SKOR l Editor

adidas Originals ZX22

Behöver du uppdatera din sneakerss...

-->

SKOR l Editor

Vita sneakers 2022

Vita sneakers är det perfekta alte...

-->

SKOR l Editor

Nike firar 50 år!

Poppa bubblet, här ska firas att N...

-->

SKOR l Editor

Guide: rengöra vita sneakers?

Äntligen är det sommar och sol, o...

-->