Exklusiv Raffle: YEEZY BOOST 350 V2 LIGHT

YEEZY BOOST 350 V2 är tillbaka igen med ett helt nytt drop av den ikoniska silhuetten, med den senaste färgen ‘Light’.

Som fortsättning på ‘Mono Pack’-kollektionen beräknas adidas senaste drop att släppas den här helgen, lördagen den 28 augusti 2021.

Som med alla YEEZY-släpp kommer den här sneakern bli oerhört populär, så det kommer inte bli lätt att få tag på ett par! De kommer garanterat att sälja slut snabbt när de lanseras officiellt, så vi besparar dig stressen över att försöka säkra ett par på lanseringsdagen genom att ge dig chansen att delta i den exklusiva online-rafflen! Stanna kvar för att få reda på hur du går tillväga…

sommeraktiviteter

YEEZY BOOST 350 V2 LIGHT

Det kommande släppet blir en fräsch look i din skosamling och är centrerad kring en clean Triple White-palett på Primeknit-ovandelen. Sneakern är gjord i ett UV-känsligt material som skiftar till en ljusrosa ton när det exponeras för solljus, medan sidranden i vävd mesh förvandlas till en beige färg.

Med mjuka, lila toner över tåpartiet och hälen fulländas sneakern med den ikoniska nätdetaljen runt om foten samt en matchande innersula och runda skosnören.

Skon vilar på en lätt Boost-mellansula som ger en legendarisk dämpning och energi i varje steg du tar. Dessa sneakers har en yttersula i gummi för ett ultimat grepp och kompletteras av en smidig hälplös och YEEZY-profilering på fotbädden.

YEEZY BOOST 350 V2 LIGHT

Få exklusiv tillgång

Online-rafflen är endast tillgänglig för JDX-medlemmar, och ger dig chansen att säkra ett par innan lanseringsdagen. Låter det bra? Ladda ner JD-appen nu och delta i JDX-raffeln!

Deltagare måste registrera sig till rafflen senast klockan 12.00, den 27 augusti 2021. Villkor gäller.

Vill du säkra dem på ett old school-sätt? De kommer att finnas tillgängliga från den 28 augusti 2021 i utvalda JD-butiker, endast under en begränsad tid. Klicka här för att hitta butiksadressen. Vänligen notera: Endast ett par per kund.

Klicka här för att se i vilken butik.

Dela

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

MODE l Editor

Black Friday 2021: De bästa fynden

Erbjudandena har landat och JD Spor...

-->

SKOR l Editor

Nyhet: Nike Air Max Pre-Day

Nu är det väl ändå dags att upp...

-->

MODE l Editor

JD Street: Spana in årets julvideo hos JD

Då var den bästa tiden på året ...

-->

SKOR l Editor

Nike Air Max - vilken modell är bäst?

Med över 30 år på nacken är -->

SKOR l Editor

Exklusiv Raffle: YEEZY BOOST 350 V2 MX OAT

Den ikoniska sneakern YEEZY BOOST 3...

-->

SKOR l Editor

Exklusiv Raffle: Nike Dunk

Nike Dunk gör comeback från 80-ta...

-->