Exklusiv tillgång: Yeezy Boost 350 V2 Sand Taupe

Yeezy-säsongen fortsätter! adidas och Kanye West släpper nu en ny variant av den ikoniska Yeezy Boost 350 V2. Det började ryktas om modellen Sand Taupe redan i maj. Nu är det bekräftat att skorna äntligen kommer att lanseras den 19 december 2020.

Som alltid när det kommer till Yeezy kommer det inte vara lätt att få tag på ett par Sand Taupe. Skorna kommer garanterat att gå åt snabbt när de landar på lördag. Därför erbjuder vi just nu en onlinetävling som ger dig chansen att reservera och köpa ett par Yeezy 350 V2 Boost Sand Taupe.

adidas Yeezy Boost 350 V2 Sand Taupe, Kanye West

Yeezy Boost 350 V2 Sand Taupe

Naturfärger har blivit mer eller mindre synonymt med Yeezy och Boost 350 V2 Sand Taupe är inget undantag. Dessa sneakers har Yeezys ikoniska Primeknit-ovandel och de kommer i en brun, orange och vit design. Dessutom reppar de den genomskinliga randen på sidorna, medan hälöglorna har plockats bort för att skapa en mer stilren, strömlinjeformad look – precis som på de tidigare varianterna, Natural och Carbon.

Sand Taupe vilar på en mörk mellansula som ger ett fjädrande steg, samtidigt som yttersulan i gummi ser till att du har ett ordentligt grepp. Designen blir komplett med profileringen inuti skon.

adidas Yeezy Boost 350 V2 Sand Taupe, Kanye West

Få exklusiv tillgång

Tävlingen, som pågår online, är exklusiv för JDX-medlemmar och ger dig chansen att köpa ett par Yeezy 350 V2 Sand Taupe. Låter det intressant? Läs mer här.

Tävlingen startar tisdagen den 15 december klockan 08.00 och pågår tills på fredag den 18 december klockan 13.00. Villkor gäller.

Dela

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

SKOR l Editor

Senaste tillskottet i Air Max-familjen: Nike Air Max Genome

Ända sedan smygtitten vi fick i ma...

-->

SKOR l Editor

Matcha skorna med mamma

Snart är det sista söndagen i maj...

-->

SKOR l Editor

Återuppväckt och uppfräschad: New Balance 2002R

År 2010 släppte New Balance sin 2...

-->

SKOR l Editor

Exklusiv Raffle: Nike Dunk

Är du besatt av Nike Dunk? Då har...

-->

MODE l Editor

Nylansering: Coca-Cola x FILA

Stoppa pressarna... Ett otroligt sa...

-->

MODE l Editor

De hetaste trenderna: Våren 2021

Äntligen är den här, älskade v...

-->