jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | juni 23, 2021

JD Summer Edition: Looks att bära på stranden

Det är dags för andra delen av vår sommarserie JD Summer Edition som vi har mellan de nordiska länderna här på JD Sports! I den första delen så gav vi våra tips och tankar om vilka som blir de hetaste trenderna nu under sommaren 2021. Missade du att läsa det? No worries, klicka här så kan du läsa ikapp!

Denna gång tänkte vi gå igenom hur du fixar looken till stranden! Perfekt för din kommande semester. 😉
Hur mycket har vi inte saknat att dra ut till sommarstugan, känna sand mellan tårna eller doften av solkräm? Och för att inte tala om att kunna ta sig ett dopp i det blå eller läsa en bok i solstolen hela dagen lång.

JA TACK! Och gärna nu!!!

Är du lika taggad som vi för att inta sommaren med ultimat stil? Fortsätt läs så ska du få reda på allt om de senaste trenderna att bära på stranden!

Laidback-stil i flip-flops och sköna tofflor

Tofflor och flip-flops har vi saknat att kliva ut i. Så smidigt och SNYGGT! Varför inte matcha med ett par höga strumpor till dina tofflor? Laidback och trendigt! Perfekta att bära på stranden och framförallt skyddande mot den varma sanden så att du inte bränner fossingarna.

Välj och vraka bland hela vårt utbud av tofflor här!

Ett par flip-flops från Havaianas sitter aldrig fel! Satsa på ett par i en härlig färgglad färg eller kanske ett par i en klassisk svart eller grå färg. Här kan du spana in allt vi har från Havaianas!

Bucket Hats & Kepsar

Visste du att vår hårbotten är fyra gånger så känslig som huden på resten av kroppen? Så se till att skydda huvudet när du ska spendera hela dagen på utomhus. Och vi garanterar att du samtidigt steppar upp stilen rejält! En klassisk keps lyfter vilken outfit som helst. På JD Sports hittar du massvis av olika märken och färger. Kolla in alla våra kepsar här!

Något som slog igenom under 2020 är Bucket Hats, eller en fiskehatt som man också kan kalla den. Och trenden är här för att stanna! Spana in denna hatt från adidas Originals. Gjord i mjuk bomull och har en skyddande skärm som även täcker delar av ansiktet.

Du hittar alla våra hattar här!

Badbyxor för en ultimat look på stranden

Maxa pool- och strandlooken med ett par nya, snygga badbyxor. Här ser vi ett grått par från Calvin Klein som passar utmärkt för sommarens alla dagar på stranden!

Bild till vänster: sonny_bs

Eller varför inte köra på ett par stilrent svarta? Dessa du ser är från Tommy Hilfiger och kommer med säkerhet göra så att du kliver ut i en snygg, badredo look.

Har du fortfarande inte fått nog av badbyxor? Kolla in hela vårt sortiment här.

Bikinisar & baddräkter

Något som verkligen är synonymt med sommaren är en ny, snygg bikini. Pastelltrenden hänger även med oss till stranden. Kolla bara in denna pastellila bikini från Ellesse! Med den snygga bandeau-modellen steppar du upp looken maximalt under solens varma strålar.

Eller varför inte satsa på en baddräkt? Elegant och snyggt! Vi har modeller med både smala och lite tjockare axelband – oavsett vad du föredrar kommer du vara en riktig trendsättare!

Spana in denna korallfärgade dröm från Nike som är en riktig ögonvändare.

Klicka här för att se hela vårt utbud med badkläder för damer! ??

T-shirtklänningen är perfekt för stranden

Att dra på sig något lätt innan man sticker hemifrån är att föredra nu i sommar. Då passar en T-shirtklänning perfekt. Spana in denna klänning från Ellesse med pikékrage. Sportigt och snyggt!

Gillar du oversize och en rund, klassisk krage kommer denna från Nike falla dig i smaken! Klänningen är gjord i ett mjukt bomullsmaterial och finns i flera olika färger. Spana in den här.

Shorts & T-Shirts

Finns det något mer somrigt än en enkel T-shirt och ett par shorts? Perfekt om man vill kliva ut i en sval look. Varför inte satsa på en T-shirt i en färgglad färg tillsammans med ett par klassiskt, svarta shorts och ett par tofflor för en komplett look?

Utforska alla våra shorts här och vårt utbud av T-Shirts här!

Vi hoppas att ha gjort er lika taggade som vi är inför en sommar på stranden, som förväntas bli den varmaste någonsin! Tänk på att solens strålar är starkare än vad man tror och att smörja in sig rikligt med SPF. Glöm inte bort de små öronen!

Behöver du ett par solglasögon? Frossa bland vårt utbud här.

Du har väl inte missat vår stora sommarrea? Spana in våra topperbjudanden här.

Trevlig sommar önskar vi på JD Sports! ???

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article