Levi’s – Nytt hos JD Sports

Levi’s har levererat ikoniska looks i över 150 år och nu har de precis landat hos JD. Gör dig redo för att uppgradera din stil!

När Levi’s grundades blev de snabbt kungen över jeans, men idag har de tagit sin kollektion till en helt ny nivå med en mängd fräscha modeller och färgkombos.

Här kan du läsa om alla heta nyheter, samt lära dig allt du behöver veta om varumärket och kollektionen.

Levi's jeans

På Levi’s nivå

Det ikoniska varumärket Levi’s bildades år 1853 när grundaren, Levi Strauss, flyttade till Amerika och startade en affär för torrvaror i San Fransisco.

Under guldrushen i Kalifornien skapade han något som helt skulle förändra marknaden! Han kombinerade koppardetaljer med slitstarkt denimtyg och så föddes de första blåjeansen.

Ända sedan dess har Levi’s fortsatt att växa, utvecklas och ge alla en möjlighet att uttrycka sig. Levi’s vill att du ska kunna visa vem du är, på dina villkor!

Det senaste…

Levi’s har inte sparat på några resurser. De har droppat allt du behöver för att ta din look till nästa nivå.

Vet du inte vart du ska börja? Vad sägs som med Levi’s ursprungliga storhet – Jeans!

Levi's jeans

Håll värmen i stil med den ikoniska jeansjackan. Den stängs med knappar och är även utrustad med bröst- och sidfickor. Kragen ger dessutom en fräsch stil. Hur kan du säga nej till denna klassiker?

Är du inte riktigt säker på att jeans är din grej? No probs! Levi’s har massor av olika produkter. Fixa en streetredo look och reppa en hoodie. Den omsluter dig i maxad komfort med ett bomullsmaterial som låter dig chilla hela dagen. Den fräscha, kontrastrika designen höjs ytterligare en nivå med ett multifärgat märke på bröstet och på ärmarna.

Levi's jeans

Om du känner att vädret är för varmt för en hoodie, kan du fortfarande fixa en fräsch streetlook med Levi’s olika T-shirts. De har allt du kan önska – från multifärgade designer till kamouflage-looks med korta ärmar och en rundad krage.

Vill du levla med Levi’s? Kolla in kollektionen hos JD Sports.

 

 

Dela

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

LANSERINGAR l Helen

LANDAR SNART: NIKE AIR FORCE 1 SHADOW

LANSERINGAR l Helen

YEEZY BOOST 350 V2 ‘CITRIN’: ÄR DU REDO?

LANSERINGAR l Anna

LANSERING: YEEZY BOOST 350 V2 ‘Cloud White’