Linn Jacobsson: Stilikon och fitnessguru

Linn Jacobsson är ett namn som har exploderat på senare år. På Instagram och på sin egen blogg lägger Linn upp träningstips och stilinspo som minst sagt uppskattats av många. I skrivande stund har Linn hela 554 000 följare på Instagram, och detta är ett nummer som växer varje dag. Som om detta inte vore nog ska Linn bli mamma under detta år. Vi ville veta mer om denna imponerande resa och frågade därför Linn hur allt detta har fallit på plats. Hon beskriver då en resa som började redan under 2013.

– Jag hade bestämt mig för att studera till webbredaktör och tog därför tjänstledigt från mitt dåvarande jobb på H&M. Det var då jag fick upp ögonen för träning och kände att jag hade tid och ork till det, säger Linn. Hon berättar att hon pendlade tre timmar per dag när hon arbetade på H&M, och därför inte hade möjlighet att prioritera träning när hon väl kommit hem om kvällarna.

Under sitt första år som student började Linn dela med sig mer och mer av träningsvideor, mode och annat som inspirerade henne. Då använde hon sitt konto för att visa flera olika sidor av sitt liv, vilket lade grunden till vad hennes internetnärvaro är idag.

”Jag är en envis person”

Det råder ingen tvekan om att det ligger mycket arbete bakom både Linns blogg och Instagram. Det är lätt att undra hur man får inspiration och motivation till att göra detta möjligt. Linn berättar att hon alltid har varit en envis person, vilket hon drar mycket nytta av när det kommer till just träning.

– Om jag har bestämt att jag ska träna, så tar jag mig till gymmet, även om jag har en dålig dag. Sen kanske inte de passen alltid blir dem bästa, men jag har i alla fall varit där, säger Linn. Hon tillägger även att alla fina meddelanden och kommentarer som hon får från sina följare, självklart hjälper henne på traven.

– Det är fantastiskt hur man kan skapa ett litet community där alla delar samma intresse och inspirerar varandra. Jag är så tacksam för varenda en som vill vara en del av det jag brinner för, berättar hon.

Linn Jacobsson

 

”Det ska vara kul att träna”

Linn berättar att hon själv började träna tillsammans med en kompis och vill tipsa andra om detta. Hon menar att det är en bra motivationshöjare för den som vill ta första steget till att förändra sitt liv, men inte riktigt vet vart de ska börja.

– Det är alltid lättare att ta tag i saken om man är två om den, såvida inte båda gillar undanflykter, säger Linn skämtsamt. Hon menar dessutom att det är viktigt att inte ge upp. Det tar tid att jobba upp nya rutiner, och ännu längre tid innan man börjar se resultat. Linn uppmanar därför till att börja i ett lagom tempo, för att undvika att det blir för mycket på en gång.

– Det ska vara kul att gå och träna. Sedan är ju kosten 80% av hela resan, berättar Linn som även erbjuder meal planning utifrån ett individuellt behov. All information om detta går att hitta här.

Grymmaste stilen – Både på och utanför gymmet

Men Linn är ju inte ”bara” en supergrym träningsbrud, hon har ju dessutom en fantastisk personlig stil. Själv vet hon dock inte riktigt hur hon ska beskriva den.

– Jag har svårt att sätta ett namn på min stil, jag skulle mer vilja säga att jag klär mig i plagg som passar min kroppstyp. Det finns mycket fina stilar men alla fungerar inte på mig. Därför är jag ganska basic i min klädstil och satsar på kläder som jag vet att jag trivs med, berättar hon. När det kommer till de märken som vi på JD Sports erbjuder, har Linn en förkärlek för adidas Originals.

– Man kan verkligen aldrig gå fel med deras ursnygga plagg, konstaterar hon.

Linn Jacobsson

En dröm som ska bli verklighet

Eftersom vi är The King of Traniers MÅSTE vi ju självklart bara veta vilka Linns favoritsneakers är just nu. Hon berättar att hon är en Fila-tjej när det kommer till kicks.

– Jag skulle nog säga att mina favoriter är de helvita Fila Disruptor II. De lyfter verkligen en hel outfit, och varje gång jag bär dem på en bild är det så himla många som frågar efter dem, berättar Linn och nämner att de såklart kommer från JD Sports.

Som sagt har Linn hunnit med mycket under sin karriär, men resan är långt ifrån slut än. Hon berättar att hon i framtiden vill fortsätta att växa och arbeta med det som hon gör idag. Men det finns en önskan som ligger henne extra varmt om hjärtat.

– Framförallt vill jag verkligen få designa en egen träningskollektion. Det är en dröm som jag hoppas kan bli verklighet väldigt snart, berättar Linn..

Natten går tunga fjät, runt gård och stuva

Precis som vi gjorde i vår intervju med Bryan Massa, vill vi avsluta genom att fråga Linn om hon kan dela med sig av en hemlis. Hur skulle vi kunna motstå detta fantastiska tillfälle? Linn kommer inte riktigt på en hemlis som hon kan dela med sig av, men hon har ett tillkännagivande.

– Jag är en stor fantast av julen. Jag älskar allt som har med denna tradition/årstid att göra och förra året började jag till och med att lyssna på julmusik redan i oktober, säger hon.

Om ni tycker att Linn är lika grym som vi gör, måste ni kolla in hennes Instagram och blogg. Det vill säga om ni bott under en sten och inte redan har gjort det! Glöm inte att dessutom kolla in vår Instagram, Facebook och Twitter för de senaste modenyheterna och lanseringarna. Om ni är fulla med stilinspo kan ni kolla in JD Sports hemsida här.

 

 

Dela

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

JD-reportage l Isabella

Influencers ger sina 3 bästa tips som fixar festivaloutfiten

JD-reportage l Linnea

Keyra - Aktuell med den nya singeln "In My Shoes"

JD-reportage l Isabella

13 drömmiga sneakers som fulländar din outfit till Midsommar 2019