LANDAR SNART: NIKE AIR FORCE 1 SHADOW

Babe, det är dags att uppdatera din sneakergarderob! Nike släpper snart en sprillans ny version av den ikoniska Air Force 1, och vi är IN LOVE! 😍😍

Ända sedan den första Air Force 1-sneakern lanserades år 1982, har Nike fortsatt att leverera nya fräscha modeller. Även om klassiska Air Force 1 fortsätter att vara en toppsäljare runt om i världen, har Nike droppat flera nya varianter såsom Jester och Velvet. Dessutom finns sneakern i över 1700 olika färger…

Nike tar nu sitt sneaker-game till en helt ny nivå. Den 03.10.19 droppar den nya modellen, Nike Air Force 1 Shadow hos JD Sports. Gör dig redo för en riktig game-changer!

Nike Air Force 1 Shadow

Låt oss ta en närmare kik…

Den nya Air Force 1 Shadow adderar en fet twist till den klassiska modellen. Designad av kvinnor, för kvinnor, med inspiration hämtad från starka kvinnliga profiler som gör en skillnad –  snacka om girl PWR 💪

Georgina James, kreativ chef för damskor hos Nike, ville skapa en sneaker som gör det möjligt för kvinnor att uttrycka sin unika stil. Gör dig redo för dubbelt så mycket Swoosh!

Air Force 1 Shadow tar bokstavligen Bruce Kilgores ursprungliga design till nya höjder, med en ännu högre mellansula och räfflad yttersula. Dessutom är sneakern superlätt, allt för att ge dig maximal komfort. 

Mabel

Reppad av Mabel 

Det är inte bara vi som är besatta av denna nya design. Popprinsessan, Mabel, har också en ny sneaker-crush och reppar sneakern.

Mabels karriär tog fart under 2019, och hits såsom ‘Mad Love’, ‘Don’t Call Me Up’ och ‘Bad Behaviour’ har fått oss alla att dansa och sjunga med. Mabel är en stor förespråkare för kvinnlig empowerment som hon inte bara uttrycker via musik utan också genom dans. När allt kommer omkring är dans kraften för förändring, så vem passar inte bättre att fronta Air Force 1 Shadow än Mabel och hennes dance squad.

Mabel

Från dansstudion, till stadshäng, dessa bekväma och stilsäkra sneakers kan du alltid lita på. Så gör som Mabel och hoppa i ett par Air Force 1 Shadow den 03.10.19. 

Dela

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

LANSERINGAR l Helen

YEEZY BOOST 350 V2 ‘CITRIN’: ÄR DU REDO?

LANSERINGAR l Anna

LANSERING: YEEZY BOOST 350 V2 ‘Cloud White’

LANSERINGAR l Elin

NYHET: adidas Originals Ozweego