Nike Air Max 200: Äntligen här!

Rykande färskt: Nike Air Max 200
Nike tar inte semester, utan fortsätter att leverera ny design och innovation. Det märks, då vi i 2019 har sett ett flertal snygga retro-silhuetter, som deras ikoniska Shox, följt av nya skomodeller som Air Max 270 och Air Max 270 React…

Dock ser det inte ut som att Nike kommer att sluta där, utan deras senaste Air Max line-up landade precis på vår hemsida, Air Max 200. En lifestyle-sneaker som är smockfull av teknik som en modern löparsko vanligtvis har.

Den senaste Air-skapelsen

Även om Air Max 200 har beskrivits som en helt ny silhouette för detta år, kommer sneakerheads definitivt att kunna peka ut liknelser mellan den här modellen och modeller från Nikes sneaker-arkiv.

Den eleganta överdelen på skon visar upp en ny och fräsch design, medan mellansulans form och storlek ser ut att komma från Air Max 180 och Air Max 90. För en modern twist på en klassiker, är Max Air-enheten i hälen rörformad och har en avrundad design som Air Max 270. Den är packad med 200% mer luft än tidigare, och kombineras med en ultralätt Cushion Foam-mellansula för maximal komfort som varar hela dagen.

På överdelen har Air Max 200 textil som andas, tillsammans med en lätt TPU-ram och “no-sew skins” för en hållbar finish. För att skapa denna unika sneaker tog de inspiration från jordens alla energier, från lavaflöden till havets vågor.

 

 

Hur fixar jag skorna?

Om du gillar vad du ser, finns skorna att köpa hos JD Sports för hela familjen i ett flertal olika färger, inklusive ‘Royal Pulse’, ‘Rasta’ med flera. Garanterat att passa de flesta smaker!

Klicka för att shoppa hela Max 200-kollektionen eller spana in herr, dam, eller barn separat. Var snabb! 💨 Eller fortsätt att läsa om deras tidigare skomodell Nike Air Max 270 React här.

Dela

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

LANSERINGAR l Helen

LANDAR SNART: NIKE AIR FORCE 1 SHADOW

LANSERINGAR l Helen

YEEZY BOOST 350 V2 ‘CITRIN’: ÄR DU REDO?

LANSERINGAR l Anna

LANSERING: YEEZY BOOST 350 V2 ‘Cloud White’