Nike Air Max 270 React: Väntan är snart över!

Nike har släppt bilder på deras senaste silhuett; Air Max 270 React och vi kan inte vara mer hypade över detta! Genom att blanda sin senaste, toppmoderna tekniker har denna mash-up skapat en helt ny era av Air Max. Skon lanseras online den 03.07.19.

Skon som släpps i herr-, dam-, och barnstorlekar kommer med stor säkerhet att bli en bästsäljare hos JD i sommar.

Nike Air Max 270 Reach

Nike Air Max 270 React

Nike har alltid haft ett experimentellt tillvägagångssätt, tänjer alla gränser och krossar förväntningarna när det gäller teknik och sneakers. Air Max 270 React är inget undantag.

Om vi kikar in i Nikes arkiv, inspireras dessa sneakers från Element React 87. Ovandelen använder en unik konstruktion som gör att det ser ut som att de övre lagren är flytande. Istället för den typiska sömmen, ger denna teknik en jämn finish.

Mellansulan förtjänar lite extra uppmärksamhet! Dessa sneakers är satt på en hellång, React foam-mellansula; med inspiration från löpningsteknologi som är lätt med ett studs i steget. Med komfort på en helt ny nivå, har Nike lånat den djärva, synliga Air-enheten från Air Max 270 och lagt den till hälen för ännu mer dämpning. En hybrid vi alla ser fram emot att få prova.

Shoppa hela Nike Air Max 270-kollektionen här.

Dela

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

LANSERINGAR l Helen

LANDAR SNART: NIKE AIR FORCE 1 SHADOW

LANSERINGAR l Helen

YEEZY BOOST 350 V2 ‘CITRIN’: ÄR DU REDO?

LANSERINGAR l Anna

LANSERING: YEEZY BOOST 350 V2 ‘Cloud White’