jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | augusti 6, 2020

Liverpool FC 2020/21 Hemmaset har droppat

Gör dig redo för en ny säsong – Nike har precis lanserat sitt Liverpool FC 2020/21 Hemmaställ! Denna kollektion innehåller träningskläder som är ett måste för ett äkta Liverpool-fan. Dessutom är detta set det första att lanseras från lagets partnerskap med Nike.

Det är denna tröja som laget kommer att bära när de kliver ut på fotbollsarenan Anfield i kampen om att behålla sin titel och slåss om sin sjunde Champions League-pokal.

Vill du visa din support och bära den röda tröjan du med? We’ve got you covered.

Liverpool FC, Liverpool, fotboll, Nike, Champions League, Premier League

Bringing It Home

Liverpool FC är ett lag fullspäckat med tradition, men blickar alltid framåt. Därför har Nike skapat det perfekta setet för det legendariska laget. Tröjan kommer i lagets ikoniska, röda färg, med vita och blågröna detaljer inspirerade av deras lagemblem.

Den blågröna färgen är även känd för att representera staden Liverpool och färgen kan ses på The Liver Bird-statyn som sitter på The Liver Building i stadens centrum.

Den nya hemmatröjan för 2020/21 är gjord i Nikes Breathe-material och är utrustad med märkets svettavvisande Dri-FIT-teknologi. Tröjan har korta ärmar och en V-formad krage. Längs sidorna löper vita paneler och designen fulländas av lagemblemet samt Nikes profilering på bröstet.

Liverpool FC, Liverpool, fotboll, Nike, Champions League, Premier League

Bli en del av Liverpool-familjen

Vill du reppa The Reds när de kliver ut på planen för att slåss om Premier League-titeln? Shoppa Liverpool FCs hemmaställ nu hos JD!

More Articles Like This

SKOR | mars 24, 2023

Nike Air Max Day

MODE | februari 24, 2023

Juicy Coutures historia

MODE | november 16, 2022

The North Face Nuptse 1996

MODE | oktober 10, 2022

Höstens fetaste jackor

Next Article