Nytt hos JD: adidas Originals Nite Jogger

adidas Originals Nite Jogger har precis landat hos JD, och kommer garanterat att vara din favorit i vår och sommar!

Sneakern finns i flera olika färger, allt från vardagens svarta och grå silhuetter, till de färgglada nyanserna (vilket inkluderar några JD-exklusiva färger). Dessa skor passar alla fötter, stora som små, så hela familjen kan njuta av dessa retrovibbar!

adidas Originals Nite Jogger

The OG

Originalet släpptes år 1979, och då var adidas Nite Jogger ett måste, eftersom de såg till att kvälls-löparna syntes i mörkret. Från solnedgång till soluppgång, såg Nite Jogger till att du kunde synas.

Det var även den första silhuetten som skapades med reflekterande material, vilket påverkade alla deras framtida skapelser.

En Ny Silhuett

Den senaste versionen av Nite Jogger skapades med inspiration från originalet, men med modern teknik. Denna uppdaterade design har helt omvandlat originalet, samtidigt som den behåller den härliga retro-looken.

adidas Originals Nite Jogger

Ovandelen är gjord i ventilerande, men slitstark, mesh och ripstop, samt lyxiga mockaöverlägg som tar din look till en helt ny nivå. Den nya silhuetten är utrustad med adidas legendariska Boost-teknologi under foten, för den mest responsiva mellansulan någonsin. Detta ger komfort som varar hela dagen lång. Nite Jogger är nu inte endast för löpning, utan den har looken och känslan av en livsstil-sneaker, gjord för streetwear.

Det skulle inte vara en Nite Jogger om det inte var för de ikoniska, reflekterande detaljerna. De är gjorda för de som vet att det aldrig är för sent för att nå sina drömmar, och de har 3M-detaljer på skosnörena, medan adidas ikoniska 3-Stripes även pryder skornas sidor. Detta ger skorna en look för dagen, och en helt annan när solen går ner.

adidas Originals Nite Jogger

Shoppa Nite Jogger

Gillar du vad du ser? Kliv ut ur mörkret och shoppa hela kollektionen nu!

Dela

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

LANSERINGAR l Anna

YEEZY BOOST 350 V2 ‘ANTLIA’: HUR DU GÖR DEM DINA

LANSERINGAR l Linnea

adidas Yeezy Boost 350 V2 Black: Guiden till ett lyckat köp!

LANSERINGAR l Anna

PUMA x Buffalo tar oss tillbaka till 90-talet