NYHET: adidas Originals Supercourt

Behöver du uppgradera ditt sneakergame inför sommaren? Well, adidas Originals got your back. Den fräscha silhuetten Supercourt har precis landat online hos JD Sports som en del av adidas ‘Home of Classics’ kollektion.

Vill du veta mer om vad Home of Classics står för? Fortsätt läs.

adidas originals supercourt

Home of Classics

För att hylla tidlösa sneakers har adidas precis lanserat sin senaste kampanj; Home of Classics. Kampanjen gör en homage till deras arkiv genom att lansera 10 ikoniska silhuetter, både old school och kontemporära. Varje klassisk design har blivit uppdaterad för att anpassa sin OG style till dagens mode.

Home of Classics Pack representerar 50 år av ikoniska adidas-sneakers. Packet inkluderar nyskapande, helvita versioner av Superstar 80, Stan Smith, Supercourt, S.C. Premiere, Torsion Comp, A.R. Trainer, Nizza Hi RF, Continental 80, Rivalry Lo och Supercourt RX.

Home of Classics belyser att tidlösa sneakers skapas från upplevelser. Dessa sneakers är skapade för att bli smutsiga och slitas med kärlek. Även om de från början var designade för planen så är de fortfarande trendiga idag genom adidas legendariska arv.

adidas originals supercourt

Supercourt

Supercourt är den första sneakern från Home of Classic-kollektionen som landat hos JD Sports. Den landar för både herr och dam i en helvit ‘Home of Classics’-look samt i andra colorways som off-white, till exempel.

Supercourt reppar 40 år av adidas signaturstil och har inspirerats av helvita old school-tennisskor, vilket ger dem en retrolook. De är tillverkade i premiumläder och har en säker snörning som levererar stabil passform. Med en stötdämpande sula och linjer av läder, följer dessa tennis-inspirerade sneakers i adidas feta signaturlooks fotspår.

home of classics

Home of Classics belyser att varje sko berättar en historia. Det är det som gör dessa sneakers ikoniska. Haffa ett par Supercourt och låt dina upplevelser berätta sin egen story.

Shoppa hela kollektionen här.

Dela

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

LANSERINGAR l Helen

LANDAR SNART: NIKE AIR FORCE 1 SHADOW

LANSERINGAR l Helen

YEEZY BOOST 350 V2 ‘CITRIN’: ÄR DU REDO?

LANSERINGAR l Anna

LANSERING: YEEZY BOOST 350 V2 ‘Cloud White’