Exklusiv raffle: Yeezy Boost 350 V2 Ash Pearl

adidas är redo för ytterligare en ny Yeezy-lansering – nämligen Yeezy Boost 350 V2 Ash Pearl. Idag avslöjade adidas att dessa sneakers kommer att lanseras nu på lördag, den 20 mars 2021.

Precis som med alla Yeezy-lanseringar kommer det inte att vara lätt att få tag på ett par eftersom de är högt eftertraktade. Därför ger vi dig nu chansen att delta i vår exklusiva raffle online! Denna ger dig chansen att köpa skorna innan den officiella lanseringsdagen. Läs vidare för att ta reda på hur du deltar!

adidas Yeezy 350 V2 Boost Ash Pearl

Yeezy Boost 350 V2 Ash Pearl

Yeezy Boost 350 V2 Ash Pearl kombinerar ljusbruna, gräddvita och grå nyanser – en mix av naturtoner som kommer att göra succé. Denna modell är mest lik Lundmark-lanseringen som släpptes under 2019. De har en ovandel i Primeknit och reppar den genomskinliga sidoranden som nu är standard på alla Yeezy-sneakers.

Skorna vilar dessutom på en lätt Boost-mellansula som skapar adidas legendariska stötabsorbering. Samtidigt ser yttersulan i gummi till att du har ett ordentligt grepp, vart du än går. Designen blir komplett med profileringen på insidan.

adidas Yeezy 350 V2 Boost Ash Pearl

Få exklusiv tillgång

Med vår raffle får du chansen att köpa ett par Yeezy Boost 350 V2 Ash Pearl innan lanseringsdagen. Rafflen är endast tillgänglig online och bara för JDX-medlemmar. Låter det intressant? Läs mer här.

Deltagare måste anmäla sig till rafflen senast klockan 10.59 den 19 mars. Villkor gäller.

Dela

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

SKOR l Editor

Sköna tofflor för alla tillfällen

Om du är ute efter sommarens trend...

-->

MODE l Editor

Sommarmode 2022 - årets hetaste trender!

SOMMARTIDER HEJ HEJ, SOMMARTIDER ...

-->

SKOR l Editor

adidas Originals ZX22

Behöver du uppdatera din sneakerss...

-->

SKOR l Editor

Vita sneakers 2022

Vita sneakers är det perfekta alte...

-->

SKOR l Editor

Nike firar 50 år!

Poppa bubblet, här ska firas att N...

-->

SKOR l Editor

Guide: rengöra vita sneakers?

Äntligen är det sommar och sol, o...

-->