jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | november 6, 2021

JD Street: Spana in årets julvideo hos JD

Då var den bästa tiden på året här! Myskänslan slår igenom taket och JD:s nya julvideo har äntligen landat.

Har du missat den? No worries. Här nedan ger vi dig möjligheten att kika på hela julvideon och läsa om kändisarna som syns i den. Nu tar vi oss en titt! 

JD Street

Tv-annonsen tar dig genom JD Street; den ultimata shoppinggatan med en JD-twist.

Den här julen har några av de största namnen inom musiken och sporten sagt sayonara till sina vanliga jobb och påbörjat helt nya karriärer… på JD Street! Utöver JD-butiken hittar du även en rad andra verksamheter på gatan, som mataffär och hundfrisering.

Hos Jama & Dapaah – King of Trims, har Michael Dapaah steppat up! Tillsammans med Maya Jama och med lite hjälp från sin assistent Tobi Brown visar han sina hundfriseringsskills. Ta en titt behind the scenes och kolla hur det går!

three images of different clothing outfits

Längre upp på gatan sladdar vi in på Jerk & Dumplings – King of Wings, där Aitch och Shaybo driver det bästa snabbmatsstället i stan. De har nobbat sina karriärer inom musikbranschen för att leva ut sina drömmar och jobba med det de älskar allra mest: kyckling.

På Jammy Donuts chillar Ms Banks och Little Simz, och borta på Juicy & Delicious säljer Central Cee och Russ Millions piroger för fulla muggar. Du hittar även andra kända ansikten som KSI, Jay1 samt Young T & Bugsey. Det här vill du inte missa! Spana in julvideon och shoppa din favoritlook redan idag.

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article