jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | november 27, 2023

Så stylar du dina Dr Martens i vinter

Dr Martens är en ikon som satts på kartan tack vare kombon av mode och uppror. Deras legacy är mer än bara skor – det är ett modigt uttryck för individualitet och självförverkligande.

De legendariska kängorna älskas av både rebeller, konstnärer och fashionistas, och har haft stort inflytande på vår generations streetstil. Med andra ord ett must-have i varje garderob! I det här inlägget guidar vi dig genom hur man bäst plockar ihop en snygg vinterlook med Dr Martens-skor.

Back to basics

Thurston Chukka är en uppgradering av märkets ikoniska 101 OG-modell. Den bevarar det legendariska DM-DNA:t samtidigt som de minimalistiska detaljerna gör de till det perfekta valet för stilrena vardagsskor. Gula sömmar piggar upp i vinterrusket och Vibe-sulan ger maxad komfort genom hela dagen.Kombinera med neutrala toner så kängorna blir stjärnan i outfiten. Matcha med en avslappnad tracksuit så flexar du skorna till fullo. Sätt pricket över I:et med svarta accessoarer så förvandlas chillstilen till till en Insta-värdig look.

Make a statement

Även Dr Martens Chelsea-boots har hottats upp och ser till att du sticker ut från mängden. Audrick Chelsea funkar perfekt på långa dagar där du inte vill kompromissa med stilen. Med innovativ stötdämpning och hög platåsula håller du fossingarna glada och torra hela dagen.Stay on trend genom att matcha med lösa camobyxor, crop top och keps som visar vart skåpet ska stå. Addera en oversized fleecejacka för den ultimata kombon av stil och komfort – perfekt för de kalla månaderna.

Casual klassiker

Dr Martens Embury Chelsea är skapad med en lätt konstruktion som förnyar den ursprungliga siluetten med en modern twist. Vattentätt Wyoming-läder kombineras med en Tract-yttersula för att maximera stötdämpning och hållbarhet, vilket gör Embury till den perfekta skon för alla väder.Fixa en ikonisk grungy-look genom att matcha med en helsvart outfit. Rocka ett par svarta jeans med slitningar och visa upp dina boots genom att rulla upp byxbenen så dina Dr Martens får skina i rampljuset. Toppa med en svart kappa när du gör dig redo för att tackla vinterkylan.Oavsett vilken stil du har så är Dr Martens grymma att uppgradera dina outfits med. Du hittar hela utbudet här.

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article