jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | maj 16, 2024

En ny våg av streetwear

Sommaren är alltid speciell – det är årstiden som för folk samman. Men vi tänker göra den ännu lite bättre.

Hos JD vet vi att det är stunderna man delar med sina kompisar som gör avtryck i minnesbanken. En ny våg är här för att svepa med dig på fler äventyr. Haka på oss så ska vi visa hur man maxar sommaren.


Maffig musik

Föreställ dig följande: Grillen går på högvarv och musiken vibrerar i bröstkorgen. Du har inga problem i världen, och varför skulle du? Du tackar bara ja till livet, och seglar på den nya vågen.

Sport i solen

En ny våg sveper in för att väcka nytt liv i sport det här året. Och det finns mycket action att se fram emot, t.ex. fotbolls-EM som går av stapeln nu i juni och juli.


Fräscha ’fits

Musik, sport – vad saknas? Feta outfits som matchar sommarkänslan förstås! Hos JD har vi shorts och tishor från de största märkena, såsom Nike, adidas och många fler.

Tyvärr har solen inte ett 24/7-jobb. När den säger sayonara på kvällen kan du dra på dig tunna lager eller mysiga sweatshirts som håller värmen. Spana in favoriter som Hoodrich och Under Armour – deras sommarkollektioner är fyllda till brädden med sköna plagg till svala kvällar.

Fullända outfiten genom att addera lite personlig touch i form av accessoarer. Axelväskor, kepsar och vattenflaskor – du hittar allt du behöver för långa dagar i solen hos JD.

Ta hand om fossingarna

Sådärja, nu är vi nästan hemma. Det enda som återstår är att knyta ihop allt med ett par streetredo dojjor. Och här är det bara att välja och vraka! JD kallas inte för ‘King of Trainers’ utan anledning 😎


Vi har bl.a. sportiga sneakers från ASICS och New Balance, men också ikoner som adidas Campus och Nike Air Max 95.

För dagarna då solen gassar som värst (eller kanske bäst?) funkar det perfekt med sköna statement-tofflor från Crocs eller stilrena klassiker från Birkenstock.

Du hittar mer av sommarens trendigaste kläder och skor här.

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier