jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | oktober 2, 2023

Nytt drop: nostalgi från Juicy Couture

Juicy Coutures senaste kollektion har landat och levererar heat lagom till hösten 🔥 

Vi rapporterar live från Juicy Cam och har just fått in senaste trendrapporten. Det kan ej bli tydligare – det är velour som gäller. Juicys höstkollektion är fullproppad med Y2K-vibe, ikoniska snitt och lyxiga essentials. Vi tar oss en titt!


Väck liv i din inre It-girl ✨

Om det är något som skriker Juicy så är det väl ändå velourset? Och velourset skriker i sin tur lyxig weekendvibe. Layer up i supermjuka hoodies och träningsbyxor med sammetslen känsla så är de mysiga hemmakvällarna kirrade. Och du – den nya lanseringen innehåller godingar i svart, rött, brunt och grönt som bara säljs hos JD! 


Uppbokad och upptagen 💅

Med hösten runt hörnet är det läge att preppa garderoben för en fullbokad kalender. 

När du kliver ut på gatorna och osar It girl i Juicy Couture-stil så är det DU som är main character. Kallare dagar med krispig luft är på intåg, och Juicy ser till att du håller värmen i alla lägen. 

Den nya kollektionen innehåller fluffiga täckjackor, givetvis med touch av velour som ger riktig premiumkänsla när temperaturen sjunker. Men det slutar inte där. Även vardagslooken får sig en uppgradering, med slimmade tishor som du enkelt kan klä upp när du drar från jobbet till förfesten.


Fokus på DIG i rampljuset 💖

Juicy Coutures AW23-kollektion är designad för kvinnorna som alltid är på språng och vill ha maxad komfort med streetkänsla. Märket har varit en ikon sen 90-talet – bland annat tack vare blingdetaljerna. Vilken blir din nya go to-outfit i höst?


Spana in hela kollektionen här och ta första steget in i din Main Character Era med kläder från Juicy Couture ✨ 

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article