jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

New year, new me. Nope, det där kastar vi ut genom fönstret. När de stora massorna väljer att börja om från noll så riktar vi strålkastarljuset mot de som sitter tryggt i båten och bygger vidare på sig själva. 2024 är det good vibes only som gäller!

Om du vill sticka ut från mängden utan att göra avkall på den du är så har vi de rätta outfitsen för dig. Det låter väl inte helt fel va?

Move big med tunga varumärken

Oavsett vilken energi du äntrar året med så kan du maxa med märken som försett marknaden med fet streetstil i årtionden.


Längst fram i ledet ser vi klassiker som Nike, adidas, The North Face och Under Armour. De har precis som många andra märken skiftat fokus mot athleisure med plagg som funkar lika bra på gymmet som på soffan.

Bring the heat med Swoosh

Nike har höjt ribban på unika outfits med sin Swoosh-logga sedan starten 1964. Generation efter generation har sedan dess förlitat sig på Nike när det gäller streetwear som sätter edge på vardagslooken.


Oavsett om vi pratar JD-exklusiva sneakers, basplagg eller sköna tracksuits som maxar komforten, så är Swoosh ett måste i garderoben.

Redo för allt

The North Face har sina rötter i outdoor-äventyr, men är idag en storspelare även i urbana miljöer. Med slitstarka plagg som står emot tufft väder har TNF smält samman funktionalitet med fräsch design, så du kan dundra in i 2024 med ett självförtroende UTAN DESS LIKE.

Svinsnygga sneakers till folket

Dina pjucks säger mycket om dig. Vi har därför fyllt våra lager till brädden med sneakers så du kan bygga en unik stil helt i linje med din identitet.


På väg mot nytt personbästa på träningen eller vill du bara treat your feet? On Running har högkvalitativa löparskor som känns som att gå på moln.


Kirra en sportig stil från New Balance, eller dra på dig ett par pjucks från adidas Originals som sätter ikonisk retrovibe på outfiten. Vi har massor att välja bland, så ta en titt!

Toppa outfiten med accessoarer

Ibland är det de små detaljerna som definierar dig. Sätt personlig touch på helgens outfits med accessoarer från de hetaste märkena på streetwearmarknaden.


Kepsar, stockade mössor, ryggsäckar, listan är lång! Oavsett vad du behöver för att move big i år så har JD något för dig.

Så, vad väljer du? Ska du vika ner dig och följa strömmen? Eller tänker du stå rakryggat, move big och göra 2024 till DITT år? Sätt ribban högt för årets outfits med det senaste här.

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article