jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Mercier såg dagsljuset för första gången 2017 och har sedan dess exploderat på streetwearmarknaden. Med fransk touch på designen sticker märket ut från mängden, och den senaste kollektionen har sportig vibe som känns helt rätt i tiden. 


Inspiration från Paris 🏙️

Frankrikes huvudstad är en ikonisk plattform för streetmode. Stället flödar av ikoniska varumärken och revolutionerande stil, och har en väldigt spännande historia och fantastisk arkitektur. Paris är med andra ord en höjdarplats om man är på jakt efter inspiration!  

Nu droppar Mercier nytt, och siktar på att ta både ditt självförtroende och din garderob till en ny nivå. Den nya kollektionen är fylld till brädden med must-haves för de kommande höstmånaderna. 


Reppa loggan

Kollektionen innehåller matchande set för både dam och herr, där damvarianten är croppad och herrvarianten har normal passform. Plaggen är gjorda i mjuk bomullsblandning som ger maxad komfort när du slajdar ut i den urbana djungeln. 

Sugen på nåt JD-exklusivt? We’ve got you. Cargobyxorna för herr säljs endast hos JD och sätter utility-vibe på outfiten. Brallorna är gjorda I slitstark polyester, har sidfickor med dragkedja och justerbara muddar vid anklarna. 

Stay on trend och spana in den nya kollektionen från Mercier här

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

Next Article