jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | november 13, 2023

Forever Forward: Julen 2023

Vår rykande heta julvideo har landat och sprider värme i regnrusket! 

I videon ser vi en rad olika profiler, såsom Central Cee, Kano, Ella Toone. Tillsammans med stjärnor från hela världen levererar de årets budskap – Forever Forward! Är du med på tåget?

Forever Forward 🟡

Inför julen 2023 har vi teamat ihop oss med en rejäl skara stjärnor för att titta tillbaka på vår historia och fira allt som komma skall. Det kommer bli DUNDER. 

Profilerna leder vägen inom både musik, mode, kultur och kreativitet, och är här för att tända lågan och maxa Forever Forward-energin som finns i oss alla. 

Central Cee tar täten och plockar ihop en fräsch haul i butik, medan Sturdy Off visar sina freestyling-moves. Tillsammans med Ella Toone, Davido & Ronisia, Ants Live (som visar vad han går för på sin egen häst?!) och Kano som firar med familjen, så förmedlar de budskapet med Forever Forward – att vara genuin och äkta i alla lägen. 

I takt med att tempot ökar så ser vi Joy Crookes, Nia Archives, Mar Lucas, Omar Montes och Cat Burns som visar var skåpet ska stå. Allt till tonerna av Liquids energisprudlande och elektriska ‘Sweet Harmony’ i bakgrunden. 

Forever Forward-squaden är kittade med feta outfits från Nike, adidas, The North Face, PUMA, New Balance, Hoodrich och många fler.


Vi har backat den yngre generationen sen dag ett, och står vid er sida när ni steg för steg rör er mot era drömmar och mål i livet. 

Från första skoldagen till första dagen på jobbet och allt däremellan – JD:s gympapåse har funkat i alla lägen, eller hur? Det har gått 25 år sen den ikoniska påsen lanserades och sen dess har den blivit en statussymbol. Ett bekvämt sätt att bära hem nytt streetwear, och grym att återanvända till förvaring av träningskläder, ett litet paraply och allt du kan tänkas behöva om dagarna. 

Materialet är slitstarkt och designen uppgraderas ständigt. Gympapåsen sportas av allt från atleter till artister och contentskapare världen över. We’ve got your back – bokstavligt talat.

Välkomna julen med JD och joina vår Forever Forward-rörelse med nytt streetwear till dig eller familjen. Spana in @jdsports och @jdwomen på sociala medier så är du först på bollen när vi släpper nya produkter och erbjudanden, och kolla in vår julvideohub där du kan klicka hem kläderna och skorna som stjärnorna flexar i jul. 

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article