jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

När vädret blir kyligare blir jackan återigen en viktig del av din outfit. Vi har spanat in säsongens utbud och sammanställt höstens fetaste jackor!

Vindjackor

Den gamla vindjackan trendar igen! Vindjackor passar särskilt bra för varmare dagar tidigt på hösten och när du ska ut och röra på dig. Det tunna materialet gör den superenkel att packa ner i ryggsäcken vid behov.

Reeboks retro vindjacka är perfa för urban adventures. Den croppade designen sätter edge på outfiten och gör att du sticker ut från mängden. The North Faces vindjacka har praktiska fickor både på sidorna och på bröstet där du kan förvara värdesaker. Slitstark polyester gör vindjackan kalas för såväl äventyr i naturen som på stan.


Lätta täckjackor

På de kallaste höstdagarna kan det vara nödvändigt att gräva fram dunjackan. En lätt vadderad modell ger extra värme till outfiten utan att vara tung och opraktisk.

The North Face Plus Size Gosei är en damjacka i slitstark nylon med vattenavvisande ytbehandling och mjukt syntetfoder som håller dig varm på kalla höstdagar. För karlarna rekommenderar vi istället en sleek grå premiumvariant från Emporio Armani EA7. Även denna jacka är gjord i vattenavvisande material, och den säljs exklusivt hos JD!


Långa jackor

Nu är det PRIME TIME för långa jackor. Kalas för dagarna då det blåser kallt men du envisas med att sporta tunna brallor.

Columbia passes the vibe check med en Puffect Jacka i snygg gråblå färg. Hög krage, värmande Thermarator-vaddering och justerbar snörning vid midjan. Supply & Demand levererar i sin tur en lång Novo Jacka som endast och enkom finns tillgänglig hos JD. Jackan har återvunnet syntetfoder, justerbar huva och S&D-loggor längs insidan av öppningen. MUMS.


Du hittar fler snygga höstjackor här.

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article