jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | februari 18, 2021

Ny kollektion med Gym King har landat

Tjejer, träningskläder är alltid i tiden och är det något märke som nailar just den kategorin, så är det Gym King. Oavsett om din träningsgarderob behöver en touch up eller om du behöver steppa upp dina myskläder, så har den senaste kollektionen allt du behöver. 

Har du inte sett den än? Då har vi stora nyheter för dig. Låt oss gå igenom allt tillsammans… 

Gym King, myskläder

Cosy Comf’ 

Vintern är inte över än och är det något vi aldrig kan få nog av så är det myskläder. Oavsett om du jobbar hemma, catchar upp med tjejerna över Zoom eller bunkrar upp i soffan för den ultimata myskvällen. Så har Gym Kings senaste kollektion allt du behöver i mysväg. 

Kollektionen innehåller hoodies, träningsbyxor, T-shirts, shorts och mycket mer – och vet du vad det bästa är? De är skapta för att mix n’ match. Varje plagg kommer i ett stort urval av olika färger. Så att du kan gå klädd topp till tå, i Gym King. Vi har allt från klassiska svarta plagg, till diskret beige stil. Den nya kollektionen är lätt att styla och du kan vara säker på att make a statement både på soffan och på instagram! 

Myskläder

Träna i Gym King 

Då har vi täckt ämnet om vad du kan gå klädd i på dina chilla dagar. Men Gym King har även massvis med träningskläder! Oavsett om du kör hårt på hemmaträningen eller tycker om att ge dig ut på en löprunda (eller bara vill gå klädd i träningskläder all day, everyday, we feel you). Så har Gym King kläderna som gör att du känner dig lika fantastisk som du ser ut.

Det du kan förvänta dig är allt från matchande set med sport-BH:ar, tights, toppar, tröjor med smidiga dragkedjor och mycket mer. Dessa plagg är gjorda för att röras i. Samtidigt som de kommer hålla dig sval och bekväm på allt från HIIT-pass till avslappnande yoga. Behöver du något som får motivationen att peaka? Då är detta för dig! 

Träningskläder

Gillar du vad du ser? Bunkra upp med det senast från Gym Kings damkollektion NUUUU! 

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article