jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | september 3, 2021

Höstens trender 2021

Det doftar regn och du kan ÄNTLIGEN andas igen. Det kan bara betyda en sak – hösten är på intåg! För att fira detta bestämde vi oss för att ta en titt på säsongens kläder och sneakers. Vilka är höstens trender? Och hur kombinerar du dem bäst? Läs vidare så får du svaret. ⬇️

Oversize-kläder och crop tops

Tack GUD för höstens bekvämaste trend: oversize-kläder! Nu säger vi tack och adjö till sommarens strama och tighta looks, och välkomnar istället mysiga oversize-plagg. Ju lösare desto bättre! Oversize-plagg är det perfekta valet för hösten då de dels är lätta att ta på och av, men också enkla att kombinera med fler lager för att hålla värmen. Gå all in på en mysig oversize-stil med lös över- och underdel, eller skapa snygga kontraster med en tight topp och baggy byxor.

Sporta en bekväm och avslappnad outfit med till exempel Pink Soda Sports rosa hoodie och träningsbyxor, eller uppdatera garderoben med en sweatshirt från Nike i tidlös grå färg.

höstens trender: oversize

Magen får en viktig roll i höstens looks när crop tops nu är i mode. Oavsett om du föredrar en tight topp eller avslappnad hoodie, passar bägge lika bra i höst så länge de är croppade!

Flexa två av höstens trender på samma gång genom att kombinera Nikes oversized cargobyxor med en tight crop top. Om du föredrar långärmat kan du istället välja en sleek crop top från adidas Originals! Shooo 🔥

crop tops

Säsongens hetaste färger: grått och rosa

Vårens mest tippade trendfärg är nu höstens mest otippade! Rosa är ett säkert kort i höst och skänker lite värme i det bittra ruskvädret. Preppa för det kommande mörket med en komplett look i en matt nyans eller sätt lite lagom färg på din outfit med bara ett rosa plagg.

Ellesse fixar outfiten till höstens filmkvällar med en rosa sweatshirt och matchande träningsbyxor. Om du bara vill ha en touch av färgen i din outfit kan du istället välja t.ex. Levi’s klassiska T-shirt i en rosa ton.

höstens trender

Är färgglada kläder inte din grej? No worries! En av höstens trender är färgen grå, och framförallt ljusa nyanser. Gör din minimalistiska outfit mer intressant genom att kombinera olika nyanser av grått.

Den avslappnade outfiten till vänster är skapad med Supply & Demands träningsbyxor och en oversized T-shirt. Med Nikes grå topp med hög krage och träningsbyxor skapar du istället den högra looken, som är lika bekväm som den är snygg.

minimalistiskt grått

Fullända outfiten med platåskor eller retrosneakers

Retrosneakers har varit på tapeten i år, och fortsätter vara även en av höstens trender 👟 Det hetaste valet den här säsongen är den sportiga modellen som lika gärna kunnat sitta på dina föräldrars fötter när de var unga. De sportiga retroskorna sitter bekvämt på foten och funkar klockrent med alla sorters outfits.

En av höstens trendigaste retromodeller är New Balance 878. Om du istället har förkärlek för sportiga skor, är Asics silverfärgade GEL-1090 modellen du ska spana in i höst.

höstens trender: retrosneakers

Håll även utkik efter höstens andra skotrend: platåskor! I höst ser vi de höga siluetterna på allt från tygsneakers till läderskor. Som grädden på moset släpps även välbekanta klassiker i nya versioner med snygga, tjocka sulor.

Den älskade skomodellen Nike Air Force 1 Pixel har en mjuk färgton som går helt i linje med höstens mode och fulländas av en fräsch, vit sula som gör det enkelt att lägga till några centimeter på din längd. Även Vans klassiska Sk8-Hi har fått en trendig uppdatering och släpps som platåvarianten Sk8-Hi Stacked.

platåskor

Spana in höstens hetaste produkter och hitta dina nya favoriter här 🍂💯

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article