jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | september 22, 2022

Höstmode 2022

Hösten har kommit och det är dags att lämna sommarvärmen bakom sig. Det märks även på streetstilen! Croppade toppar och t-shirts byts mot långärmade tröjor och lätta material byts mot fleece, flanell och denim. Vårt höstmode 2022 är en salig blandning av jordnära färger som grönt, brunt och gult, och säkra kort som fleecetröjor och dunjackor. Håll hårt i sadeln för nu åker vi.

Komfortens moder: fleecetröja

Finnes något mysigare och mer wholesome än en mjuk fleecetröja att glida runt i när solen värmer upp den krispiga luften? Nix! Layer up i en mönstrad variant om du känner dig lite mer ✨ExTrA✨ eller play it safe med en enfärgad.

En person i ljuslila och svart fleecetröja

Höstfärger i ny tappning

Årets höstmode präglas av klassiska höstfärger med en twist – starkt gult, mossgrönt och nudebrunt är helt rätt i år. Haka på colour block-trenden och mixa och matcha bäst du vill, eller kör stenhårt på din favoritnyans från topp till tå. Supply & Demand visar vägen!

En person i gröna kläder med Los Angeles-tryck på bröstet

Bomberjackan är tillbaka

Bomberjackor tar över på gatorna i år, och jackmodellen syns i både herr- och damkollektioner. Bomberkragen ger pricken över i:et till en enkel outfit som t-shirt och jeans, men passar även till en mer sportig look.

en person med beige bomberjacka och bruna solglasögon

Höstens modefavorit: dunjacka

En av höstens hetaste trender är dunjackor. Gött, då kan man vara in-style utan att behöva frysa tårna av sig! Komplettera en elegant outfit med en snygg dunväst på varmare dagar och kör på en riktigt lång dunjacka när det biter i kinderna.

En person med lång vit dunjacka

Athleisure

En sportig outfit är inte bara ett bekvämt och praktiskt val, utan också dundertrendigt. Sen vi började jobba hemifrån mer har athleisure fullkomligt exploderat i popularitet och vi ser inget tecken på att det kommer avta. Oavsett om du ska till gymmet eller ta en fika på stan är sportig stil ett säkert kort i höst.

En person med svart Nike-tröja

Höstens sneakers: jordnära men futuristiskt

Färgerna på höstens sneakers har samma jordnära tema som klädmodet, men i mörkare toner. Nu är det läge att rocka dämpade färger som svart, brunt, beige och grått på fossingarna.

 

Retroskor är fortfarande med i matchen, men vi ser fler och fler futuristiska inslag i årets AW-kollektioner. Platåskor är ett måste i höst – de är inte bara galet snygga utan håller också fötterna torra när det ökända höstrusket slår till med full kraft.

cremevita och bruna adidas sneakers

svarta adidas NMD V3 och beige Converse Run Star Hike

gråa New Balance skor och vita Fila skor

På JD välkomnar vi de mörka kvällarna med öppna armar och ser fram emot svala promenader och mysiga hemmakvällar framför en serie! Blir du inspirerad att uppdatera din stil med godbitar från årets höstmode 2022? Hitta nya favoriter här!

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article