jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | november 30, 2020

Influencernas bästa julklappstips

Är du ute på julklappsjakt? Julafton närmar sig med stormsteg och det är hög tid att hitta presenter till släkt och vänner. För att fira denna högtid har vi pratat med sju olika influencers som har delat med sig om sina bästa julklappstips! Behöver du lite extra inspiration? Perfekt! Fortsätt läs och låt tankar och idéer flöda.

Alma Strandh

Alma Strandh, Nike, julklappstips

Namn: Alma Strandh (@almastrandh)
Ålder: 19 år
Stad: Karlstad

Om Alma Strandh skulle beskriva sin stil i tre ord skulle det vara stilren, neutral och bekväm. Något som outfiten på bilderna verkligen reflekterar – och du hittar den hos JD Sports! Almas tips för årets julklapp är just ett snyggt mjukisset i en neutral färg som vitt eller svart.

– Superbekvämt och det går ju även att klä upp med en kavaj och ett par klackar eller boots, säger hon.

Själv önskar sig Alma en svart puff-jacka i julklapp. Hon tycker att det är ett snyggt plagg som passar till alla outfits och som dessutom håller dig varm i vinterkylan. Helt klart ett bra tips!

Sist, men inte minst frågade vi Alma vilka sneakers hon skulle ge bort i julklapp om hon själv fick välja.

–  Då skulle jag ge bort ett par adidas Originals Ozweego! Jag tycker att de är extremt snygga och stilrena, konstaterar hon.  

Schervin Kamaly 

Schervin Kamaly, The North Face, Emporio Armani EA7, EA7, julklappstips

Namn: Schervin Kamaly (@scherviin)
Ålder: 27 år
Stad: Stockholm

Schervin Kamaly beskriver sin stil i tre ord som classy, stilren och med attityd – vi kan inte mer än att hålla med. Hans favoritplagg i vinter är den ikoniska The North Face-jackan.

– Av den enkla anledningen att den håller mig varm samtidigt som jag glider runt med attityd, förklarar han.

Schervin berättar att han är väldigt svag för sneakers (vem är inte det?) och om han skulle önska sig något i julklapp, hade han velat utöka sin samling med ett par schyssta skor från antingen Nike eller adidas. När det kommer till julklappstips är han dock inne på samma spår som Alma och föreslår ett snyggt set.

– Årets julklapp hade nog kunnat vara ett riktigt schysst set som både kan användas inom vardagen och träning. Dessutom är det rätt trendigt just nu, säger Schervin.

Om Schervin skulle ge bort ett par sneakers i år skulle det bli klassiska Nike Air Force 1. Han beskriver dem som stilrena och tidlösa, vilket vi definitivt håller med om.

Samia Irumva

Samia Irumva, The North Face, Nike, julklappstips

Namn: Samia Irumva (@samiagisage)
Ålder: 25 år
Stad: Linköping 

Vi lever för Samia Irumvas stil som hon själv beskriver som avslappnad, cool och genomtänkt. Hennes favoritplagg denna vinter är olika jackor och vad är väl mer passande i vintermörkret?

– Jag hatar att frysa och tycker att en snygg jacka är det som gör hela outfiten, beskriver hon.

Precis som Schervin, är Samia sugen på ett par sneakers i julklapp. Närmare bestämt ett par Nike-skor. Hon berättar att det har varit hennes go to-sneakers sedan hon bara var 4 år gammal och började spela tennis. Samia började med fräscha stilval tidigt, med andra ord! Årets julklappstips från henne är dock träningskläder.

– Det finns så mycket att välja mellan men jag tycker att alla behöver ha snygga träningskläder i garderoben. Jag tycker att det gör att man känner sig mycket mer självsäker, berättar hon.

Om Samia skulle ge bort ett par sneakers i julklapp är svaret Nike även där. Modellen är inte lika viktig.

– Åh, vilken Nike-sneaker som helst. Jag är besatt av Nike-skor, säger hon.

Jacob ”Gurkis” Larsson 

Jacob Larsson, Gurkis, Emporio Armani EA7, EA7, julklappstips

Namn: Jacob ”Gurkis” Larsson (@gurkis)
Ålder: 14 år 
Stad: Eksjö  

Jacob ”Gurkis” Larsson är bara 14 år gammal och har redan över 82 000 följare på Instagram. Om han skulle beskriva sin stil i tre ord blir det utmärkande, trendsättande och skön. Gurkis favoritplagg i vinter är träningsoveraller från Nike eftersom de är både sköna och trendiga.

Hans julklappstips i år är just kläder från Nike och det är även vad han önskar sig själv. We get him – man kan aldrig gå fel i stilsäkra plagg från Nike.

Om Gurkis skulle ge bort ett par sneakers i julklapp så är det Nike som gäller även där.

Nike Air Max 270. De är de skönaste och snyggaste skorna just nu, säger han.

Emilia Holmgren

Emilia Holmgren, julklappstips

Namn: Emilia Holmgren (@emiliaholmgreen)
Ålder: 18 år gammal
Stad: Eksjö

Emilila Holmgren beskriver sin stil som basic, stilren och enkel. Hennes favoritplagg denna vinter är utan tvekan en stor, overzised hoodie. Hon noterar dessutom att det aldrig går att gå fel med stickat.

I år önskar sig Emilia ett par mysiga innetofflor och skidkläder – perfekt för ett år som detta, då det är hemmamys och friluftsliv som står på agendan. Emilias bästa julklappstips går också i en mysig anda.

– Årets julklapp inom mode skulle jag definitivt säga är UGGs! De verkar vara väldigt poppis, konstaterar hon.

Om Emilia skulle ge bort ett par sneakers i julklapp skulle det blir ett par höga Converse eller ett par detaljerade Nike Air Force 1.

– Jag har märkt att även de är väldigt poppis just nu, säger hon.

Eddie Pettersson

Eddie Pettersson, julklappstips

Namn: Eddie Pettersson (@eddiepetterssoon)
Ålder: 18 år
Stad: Tyresö i Stockholm

Eddie Petterssons favoritplagg i vinter är en stor, skön jacka som håller värmen under kyliga dagar.

– En stilren jacka med en hoodie under – klockrent, konstaterar han.

Eddie beskriver sin stil som vintage, enkel och stilren. Hans julklappstips till oss är en fin, stor jultröja som går i färgerna röd, vit eller svart. Även Eddie håller med om att ett par Nike Air Force 1 skulle vara den perfekta julklappen när det kommer till sneakers.

– De är populära skor som passar till allt och alla. Tidlösa! Väldigt sköna också, säger han.

Alice Arvidsson

Nike, Alice Arvidsson, julklappstips

Namn: Alice Arvidsson (@alicearvidsson)
Ålder: 22
Stad: Örebro

Snygga, stilsäkra Alice Arvidssons go to-plagg denna vinter är en trendig jacka.

– En stor, skön och varm jacka är A och O i vinter. En neutral modell som går till alla outfits, typ. Det är sjukt viktigt att hålla sig varm samtidigt som man får ihop en snygg outfit, säger hon.

Om Alice skulle beskriva sin stil i tre ord skulle det vara mysig, bekväm och street. I år önskar hon sig en snygg mössa i julklapp. Gärna en lite annorlunda sådan som ingen annan har. Hennes julklappstips till oss blir dock ett par sneakers.

– Jordans mer specifikt. De ser man överallt just nu och jag tror nästan alla skulle uppskatta ett par, oavsett modell, berättar Alice.

Om hon själv skulle ge bort ett par sneakers skulle det bli just ett par Jordans!

– Jag skulle ge min pojkvän och min pappa varsitt par så vi alla kan matcha, konstaterar hon.

Hur känns det, har inspirationen slagit till? Spana in vår hemsida här och glöm inte bort att ta en titt på vår julklappsguide!

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article