jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | juli 30, 2021

Tips från influencers: Sommarmode

Sommar, sommar och sol! Det är verkligen något vi har sett mycket av i Sverige detta år. Med sommaren kommer ju dessutom de allra snyggaste stilarna fram. Fräscha klänningar, snygga shorts och den bästa accessoaren – solglasögonen! Vi älskar sommarmode.

För att fira årets soligaste säsong har vi satt oss ner med tre influencers och pratat om deras bästa stiltips för säsongen. Läs vidare och bli inspirerad!

Sebastian Tristan: Back to basics

Sebastian Tristan, sommarmode
Sebastian Tristan, sommarmode

Namn: Sebastian Tristan Idevall
Ålder: 27 år
Längd: 184 cm
Stad: Stockholm

Sebastian har alltid den snyggaste stilen! På hans Instagram kan vi se en fräsch blandning av street och klassiskt som vi bara inte kan få nog av. Hans go to-stil i sommar är dessutom just det – klassiskt.

– En vit T-shirt tillsammans med svarta shorts, en axelväska, hatt och matchande tofflor. Det är detaljerna som gör det, berättar han.

Sommaren bjuder även på många spännande trender och något som ligger Sebastian varmt om hjärtat är att mixa färgerna grönt och beige. Hans förslag på en snygg outfit är ett par ljusa, beigefärgade kostymbyxor, en vit T-shirt och en grön, skjortjacka i en mer oversized passform.

Och den bästa strandlooken?

– Matcha dina badbyxor eller din bikini med dina tofflor! Och ha alltid med dig dina solglasögon, säger Sebastian.

Josefine Ivarsson: En snygg, bekväm klänning

Josefine Ivarsson, Fila, sommarmode
Josefine Ivarsson, Fila, sommarmode

Namn: Josefine Ivarsson
Ålder: 24 år
Längd: 163 cm
Stad: Fjälkinge

Finns det någon snyggare än Josefine Ivarsson? Vi tror inte det! Vi älskar hennes sportiga, feminina look och hon kan rocka absolut allt. Hennes favoritplagg i sommar är kort och gott en snygg och skön klänning. Så sant, behöver årets sommarmode egentligen innefatta något mer? Pricken över i:et är dock söta sjalar i håret enligt Josefine.

Josefine ska spendera sin sommar i Sverige, antingen på stranden eller i poolen med familj och vänner.

– Solen, familjen, vänner och go mat, vad mer behöver man? frågar sig Josefine. Absolut inget, tycker vi.

Josefines bästa modetips inför stranden är bikini, en snygg klänning ovanpå, en picknickkorg och solglasögon på huvudet.

Adam Agouda: Fräscha sneakers

Adam Agouda
Adam Agouda, sommarmode

Namn: Adam Agouda
Ålder: 25 år
Längd: 177 cm
Stad: Linköping 

Adam Agouda levererar alltid en streetlook som är on point. Take notes, för ingen gör det bättre än Adam. Hans go-to-plagg i sommar är ett par fräscha sneakers i kombination med en färgglad T-shirt. Eller kanske en hoodie till de lite kyligare sommarkvällarna som vi har i Sverige.

Adam beskriver att han inte är den som alltid följer trenderna, utan bygger mycket outfits kring det han trivs och känner sig bekväm i.

– Något som jag aldrig kommer att kunna klara mig utan en sommar är dock ett par Air Force 1 och ett par sköna joggingdojor för långa promenader, konstaterar han.

Adam berättar att han kommer att resa en del inom Sverige i sommar. Han vill utforska städer och platser där han inte har varit tidigare. Slutligen frågade vi Adam om hans bästa modetips för stranden.

– Ett par färgglada badshorts och ett par solglasögon, så är du set för en dag på beachen, säger Adam.

Har du fått maxad inspiration nu? Härligt! Hoppa in på JD Sports hemsida, spana in vårt sommarmode och fixa din look idag.

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article