jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | december 10, 2021

IVY PARK är tillbaka

Beyoncé och adidas är äntligen tillbaka med ett rykande färskt drop från deras samarbete IVY PARK.

Det ikoniska sportvarumärket och den legendariska artisten har för femte gången slagit sig samman och bjuder in till ‘HALLS of IVY’ – en plats där innovation, mångfald och kreativitet hyllas, oavsett vem du är och var du kommer ifrån. 

Beyoncés HALLS of IVY kan vara vad du vill. Vissa kallar det en klubb, andra kallar det ett kollektiv. Det är en plats utan begränsningar, där alla är välkomna. HALLS of IVY handlar om att leva ut sitt sanna jag och connecta med andra, och det är där designteamet har hämtat sin inspiration.

Adidas x Beyoncé Halls of Ivy

Beyoncé x adidas #5

HALLS of IVY är det femte samarbetet mellan adidas och Beyoncé, en dynamisk duo som har nått oerhörd framgång de senaste åren. Nu får vi ta del av IVY PARK:s senaste kollektion, som är fylld med athleisure, sportkläder och stilrena vardagsplagg. Vad sägs om lite nytt loungewear, med träningsbyxor och hoodies för chilldagar på soffan? Eller mjuka leggings och sport-BH:ar som du bekvämt kan bära rakt från brunchen till gymmet? 

Förutom loungewear släpps även plagg för en mer dressad vardag. Byxor med klassisk touch, stilrena kavajer och hundtandsmönster sätter classy vibe på alla dina outfits. Vi får också ta del av minikjolar, lyxiga läderplagg och Beyoncés ikoniska bodys i ny HALLS of IVY-design.

Kollektionen kommer i en rad olika colourways så du kan sticka ut från mängden. Bland de mest återkommande färgerna hittar vi Semi Solar Slime, Night Indigo och Wild Pine.

Adidas x Beyoncé Halls of Ivy

IVY PARK fixar vinterlooken

IVY PARK ser tack och lov till att vi slipper frysa i vinter. HALLS of IVY innehåller bland annat stickade mössor, mysiga strumpor och fodrade bucket hats.

Visst låter det lockande? Spana in hela Beyoncés och adidas HALLS of IVY-kollektion och säkra dina favoriter innan de säljer slut!

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article