jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | oktober 2, 2020

Trendiga jackor för höst och vinter

Hösten är här och med den kallare väder. Detta innebär att det är läge att investera i en ny jacka så att du kan hålla dig varm när du beger dig ut på stan. Vi på JD gillar att få klä oss i mysiga, varma lager och därför har vi valt ut våra favoritjackor för hösten och vintern. Spana in höstens och vinterns trendigaste jackor för herr, dam och barn nedan. Vilken gillar du mest?

Fräscha jackor för herr

Nuptse, The North Face, jacka, herrjacka, herrjackor, höstjacka, vinterjacka, JD Sports
Foto till vänster: @emilsebastiian

Först ut är en av våra absoluta storfavoriter – Nuptse-jackan från The North Face! Denna ikoniska, vadderade jacka håller dig varm i kallare tider och sätter dessutom sköna retrovibbar på din outfit. Den är slitstark, vattenavstötande och stoppad med värmande gåsdun. Nuptse är en älskad klassisker som lanserades 1992 och den kommer i flera härliga färger. Gör som @emilsebastiian och matcha en svart Nuptse-jacka med träningsbyxor och sneakers, eller sätt färg på looken med en av de färgglada varianterna!

Nike, The North Face, herrjacka, herrjackor, hybridjacka, vinterjacka, höstjacka, JD Sports
Foto till vänster: @adamagouda | Foto i mitten: @lamarmahmuzic

Om en tjock, vadderad jacka är too much tycker vi att du ska spana in dessa fräscha hybridjackor. De kombinerar de bästa delarna av en skön hoodie och en jacka, samtidigt som de är vadderade på de ställen som du behöver extra värme mest. Nike Sportswears Hybridjacka är gjord i ett vadderat polyestermaterial med ärmar i dubbelstickat fleece. Väljer du den grå designen som @adamagouda eller den svarta som @lamarmahmuzic? Den tredje hybridjackan är Aconcagua från The North Face. Även den kommer i en grå eller svart design och har en värmande vaddering. Jackan är gjord i ett slitstarkt nylonmateria och har en skyddande huva. Gör som killarna på bilderna ovan och matcha hybriderna med ett par sköna träningsbyxor för en avslappnad höststil.

Fila, adidas Originals, adidas, jacka, jackor, herrjacka, herrjackor, höstjacka, vinterjacka

Letar du efter ett lättare alternativ kan denna Maverick Jacka från Fila vara ett alternativ för dig. Den kommer i en fräsch vit och svart design och sätter retrovibbar på din höstlook. Vill du pigga upp en grå, blåsig höstdag så tycker vi du ska köra på denna coola ZX Lightweight Jacka från adidas Originals. Den blåvita jackan har en halv dragkedja och en huva som skyddar från höstvindarna.

Detta var alltså bara några av våra favoriter för herr. Spana in alla herrjackor här och hitta din nya favorit!

Snygga jackor för dam

Nuptse, The North Face, jacka, jackor, damjackor
Foto till höger: @hhelenanguyen

Nuptse-jackan finns såklart även för damer och vi ääälskar den! Den kommer i många olika färger och går att matcha med allt i vinter. Den svarta designen ger en stilren look medan den rosa designen ger en sockersöt, men cool, stil. Gör som @hhelenanguyen och matcha den rosa Nuptse-jackan med ett par vita träningsbyxor – we love it!

Nuptse, The North Face, damjackor

Pigga upp höstdagarna och dra åt dig blickar med härliga färger som rosa och orange! Utöver Nuptse-jackan så har The North Face många andra sköna jackor för olika tillfällen och väder. Den orangea Dome Logo Vadderade Jackan ger dig en unik look och du kommer definitivt att synas på gatorna. Vadderingen gör så att du håller dig varm och den höga kragen skyddar dig mot vinden. Vill du satsa på en sportig, friluftslook ska du spana in TNFs Colour Block Vindjacka. Den mörkrosa och svarta jackan är gjord i ett vatten- och vindtätt material och passar perfekt tillsammans med sköna träningsbyxor eller leggings.

adidas, adidas Originals, Levi's, jacka, jackor, damjackor

Maxa streetlooken och kliv ut i en fräsch stil med en ljus, snygg jacka. adidas Originals 3-Stripes Vadderade Jacka ger en ikonisk och elegant look, som håller dig varm under kallare dagar. Huvan skyddar mot vinden och fickorna är utrustade med fleecefoder så att du kan värma händerna. Som pricken över i:et löper adidas legendariska 3-Stripes längs sidorna. Levi’s levererar skön och snygg stil med deras Vadderade Packbara Jacka. Den är gjord i ett slitstarkt material med en värmande vaddering. Dessutom går jackan att packa ihop i en ficka så att du smidigt kan transportera eller förvara den. Hur coolt?

Vill du se fler underbara jackor från våra favoritmärken? Klicka här för att se alla våra damjackor.

Coola jackor för barn

The North Face, Nike, adidas, adidas Originals, barnjackor, jacka, jackor

Uppgradera streetstilen med en cool, monokrom jacka från The North Face, adidas eller Nike. Alla tre jackorna har en skyddande huva och stängs med dragkedja, medan märkenas ikoniska profileringar sitter på bröstet. Perfekt för höstens äventyr och för den ultimata streetlooken!

McKenzie, adidas, adidas Originals, jacka, barnjacka, barnjackor, juniorjacka

För en varmare look, när vintern smyger sig på, tycker vi du ska spana in dessa vadderade jackor från McKenzies och adidas. Båda är gjorda i slitstarkt material som håller när du ska bege dig ut i vintern. Vadderingen håller dig varm och huvan skyddar öronen från vinden. Hitta din nya jacka bland vårt utbud av barnjackor här!

Hittade du din favorit bland våra favoriter? Eller kanske någon av våra andra jackor faller mer i din smak. Vi har mååånga fler jackor från de största märkena och du kan scrolla igenom alla här!

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article