jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | juni 21, 2021

REA: Topperbjudanden

Äntligen är sommaren HÄR och det är dags att uppgradera garderoben. Då är det väl inte mer än lägligt att spana in vår superstora sommarrea?! Just nu hittar du trendiga produkter från de största varumärkena till låga priser hos JD Sports. Så skynda och fynda som man brukar säga. Nedan tipsar vi om några av våra topperbjudanden för herr, dam och barn.

Herrskor: Crispy white och chunky cool

rea, adidas Originals N-5923, Fila Trigate

adidas Originals N-5923:900 kr – Nu 550 kr
Fila Trigate:850 kr – Nu 500 kr

Crispy white är precis vad sommaren behöver! Kliv ut i solen i dessa N-5923 sneakers från adidas Originals. Ice in our veins and on our feet! Textilovandelen ser dessutom till att fötterna får andas och att du håller dig sval i hettan. Matcha dem med ett par tubstrumpor plus ett par shorts och du har fixat årets sommarstil.

Fila fixar istället den där fräscha pappastilen med ikoniska Trigate. Dessa chunky sneakers har en ovandel i textil, läder och mocka som skapar en exklusiv look. Dessutom är de utrustade med reflekterande detaljer som ser till att du även syns på natten. Perfekta för sommarens alla aktiviteter!

Spana in alla herrskor vår rea har att erbjuda här.

Herrkläder: Lediga T-shirts och pikétröjor

Rea, Fila T-shirt, McKenzie Pikétröja

Fila Vevar Pinstripe T-Shirt:250 kr – Nu 200 kr
McKenzie Essential Pikétröja:250 kr – Nu 200 kr

Finns det något bättre på sommaren än en snygg T-shirt? Letar du efter en stilren streetlook rekommenderar vi denna randiga T-shirt från Fila. Perfekt till ett par slitna jeansshorts eller varför inte till ett par badbyxor när du är på väg till stranden?

Är du ute efter något ledigt men mer uppklätt? Då får du inte missa denna grå pikétröja från McKenzie. Det perfekta plagget för en snygg men sval look, och den passar lika bra till jeans som chinos och shorts.

Herrkläder: Shorts i äkta streetstil

Rea, Nike Shorts, The North Face Shorts

Nike Hybrid Basketball Shorts:300 kr – Nu 200 kr
The North Face Mittlelegi Shorts:700 kr – Nu 500 kr

Nike fixar en ledig sommarlook med dessa grå basketshorts, märkta med en gigantisk Swoosh-logga som garanterat kommer att dra blickar åt ditt håll. Comfy and street – vad mer kan vi begära?

Om du är på jakt efter något avskalat rekommenderar vi dessa svarta shorts från The North Face. Perfekt för en picknick, en chill dag på stan eller slapp på soffan!

Du hittar alla herrkläder i rean här.

Herrkläder: Fixa årets badbyxor

Rea, adidas Originals Badbyxor, Fila Badbyxor

adidas Originals Repeat Trefoil Badbyxor:450 kr – Nu 250 kr
Fila Macario Badbyxor:350 kr – Nu 250 kr

Sisten i är en loser! Vad är en sommar utan härliga dopp i det blå? Uppgradera strandstilen med fräscha Trefoil-loggor och inta beachen i dessa svarta badbyxor från adidas Originals. Enkla, stilrena och så snygga!

Fila ser istället till att du sätter färg på poolkanten med dessa röda badbyxor. De märkta banden som löper längs med sidan ger dig dessutom en fräsch retrostil.

Spana in alla badbyxor i rean här.

Damskor: Chunky sneakers och maxade streetkicks

Rea, Nike Air Max 2090, Fila x Coca Cola Disruptor II

Nike Air Max 2090:1600 kr – Nu 1050 kr
Fila x Coca Cola Disruptor II:1050 kr – Nu 800 kr

Åh, Fila Disruptor, vad vore vi utan dig och din feta look? Dessa sneakers är en del av Filas senaste samarbete med Coca-Cola och reppar därmed även deras klassiska logga. Deras chunky look är dessutom helt rätt i sommar!

Letar du efter en fet streetstil? Matcha då din outfit med dessa svarta Nike Air Max 2090. Vi måste erkänna att vi är svaga för all things Nike, men dessa sneakers har en speciell edge som skapar en unik look.

Båda dessa sneakers är perfekta till en klänning, till en kjol, till cykelbyxor – ja du kan matcha dem med absolut allt. Det bästa är att de är lika perfekta för en utekväll som för en brunch med tjejerna!

Du hittar alla damskor i rean här.

Damkläder: Trendigt med crop tops och cykelbyxor

Rea, SikSilk, Puma

SikSilk Double Logo Slim Crop T-Shirt:260 kr – Nu 250 kr
PUMA Core Cykelbyxor:300 kr – Nu 170 kr

Som du kan läsa i vårt inlägg om årets sommartrender är både crop tops och cykelbyxor högt upp på listan. Fixa en bekväm, effortless streetlook med dessa fräscha shorts från PUMA. De har en tight passform och är supersnygga tillsammans med härlig magtröja. Eller varför inte matcha dem med en oversized T-shirt för at reppa boyfriend-trenden? Möjligheterna är oändliga!

På tal om cykelbyxor levererar SikSilk den perfekta matchningen med denna croppade T-shirt. Enkel, trendig och supersnygg! Det bästa är att du kan kombinera den med i princip vad som helst – från jeans och cargobyxor till tenniskjolar och över bodyconklänningar.

Damkläder: T-shirtklänningar och tenniskjolar

adidas Originals T-shirtklänning, Ellesse Tenniskjol

adidas Originals Micro Tape T-Shirtklänning:360 kr – Nu 250 kr
Ellesse Pleat Tenniskjol:420 kr – Nu 250 kr

Vad är väl en sommar utan klänningar och kjolar? Vi bara dör för denna svarta T-shirtklänning från adidas Originals. Matcha den med ett par chunky sneakers och klampa fram på gatan med pondus! Denna look är trendig, funktionell och bekväm. Vad mer kan vi önska?

Ellesse levererar midsommardrömmen med denna rosa tenniskjol. Vi svävar på moln! Den är helt perfekt tillsammans med en croppad pikétröja, en ihopknuten T-shirt, en body eller varför inte bara en bikini-BH? Vi kan inte beskriva den som något annat än sommarljuv.

Spana in alla damkläder i vår rea här.

Damkläder: Bikini med tubtopp

Juicy Couture Bikini, Fila Bikini

Juicy Couture Logo Bandeau Bikinitopp:360 kr – Nu 250 kr
Fila Stripe Bandeau Bikinitopp:240 kr – Nu 120 kr
Fila Stripe High Waist Bikiniunderdel:220 kr – Nu 100 kr

Fixa strandstilen med en fräsch tubtopp! Juicy Coutures mjukisdressar har gjort en riktig comeback i år och deras badkläder är lika snygga som deras mysset! Spana in denna svarta bikinitopp med en stor Juicy-text på framsidan.

Fila fixar en färgglad stil med denna vit- och rosarandiga bikini! Hur snyggt är inte detta unika set? Hög midja är dessutom så trendigt, men du kan självklart mixa och matcha båda dessa delar som du önskar. Är inte det fördelen med en bikini ändå?

Shoppa alla baddräkter och bikinis i vår rea här.

Barnkläder: Set med T-shirts och shorts

Rea, adidas originals Barnkläder, Puma Barnkläder

adidas Originals Sliced T-Shirt/Shorts Set:360 kr – Nu 320 kr
PUMA Essential T-Shirt & Shorts-set:300 kr – Nu 180 kr

Ge kidsen en trendig stil i sommar och spana in dessa matchande set från PUMA och adidas Originals. Snyggt, smidigt och perfekt för lek och bus! Du hittar alla barnkläder i vår rea här.

Barnskor: Klassiska sneakers

Rea, Barnskor, Converse All Star, adidas original Continental 80

adidas Originals Continental 80 Stripes Junior:650 kr – Nu 400 kr
Converse All Star Ox Barn:550 kr – Nu 450 kr

Låt kidsen reppa en avskalad, stilren look i sommar. Dessa Continental 90 Stripes från adidas Originals är en riktig klassiker, och det med rätta. De har en unik streetlook som tar varje outfit till nästa nivå.

På tal om klassiska sneakers får du inte missa dessa All Star Ox från Converse! De kommer i en rosa textilovandel som sätter lite extra färg på fötterna! Vill du shoppa vidare? Spana in alla barnskor i rean!

Har du sett något som lockar? Detta är bara en bråkdel av vår rea – du hittar alla produkter här! Psst, du har väl dessutom inte missat att vi har en app? Läs vår guide till appen och dess förmåner här.

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article