jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | december 6, 2022

Sista chansen att fixa årets julklappar!

Letar du fortfarande efter passande julklappar till familjen eller en vän? Då kan du sluta leta! JD har allt du behöver och lite till från märken som Nike, adidas, Juicy Couture, The North Face, PUMA, McKenzie och många fler.

Get gifting och beställ dina klappar senast på lördag så hinner du få dem i tid till jul. 

Budgetjulklappar

Hos JD får du inspiration och hittar den perfekta julklappen för både herr, dam och barn. Med vår smidiga översikt kan du enkelt filtrera bland våra julklappstips och hitta julklappar för just din budget!

Julklappar till honom

Julklappar till henne

Julklappar till barn

Klappar för alla

Oavsett om du är på jakt efter fräscha t-shirts, sweatshirts, hoodies, träningsbyxor, tracksuits, jackor, accessoarer eller de bästa kapen med våra Megaerbjudanden så kommer du garanterat hitta något för alla. Sätt ett leende på dina nära och käras läppar till jul med något nytt från deras favoritmärken!

 
Nyheter AccessoarerSom om det inte vore nog med det – just nu får du 20% extra rabatt på våra erbjudanden när du handlar via appen. Klicka här för att hämta appen och börja shoppa!

Och bäst av allt: du kan enkelt returnera julklapparna med vår utökade returpolicy* som innebär att du kan lämna tillbaka varorna till och med den 23 januari 2023.

*Gäller alla beställningar fr.o.m. den 1 november 2022.

Skippa julstressen och klicka enkelt och smidigt hem dina julklappar hos JD redan idag. Och glöm inte! Sista beställningsdag för leverans innan julafton är på lördag.

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article