jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | juli 31, 2020

Sommarens trendigaste badkläder

Sommar, sommar och sol! Dags att sätta på dig dina snyggaste badkläder, ta med dig handduken och bänka dig vid stranden.

Sverige är fullt av vackra badplatser, både vid havet och vid våra otaliga, fantastiska sjöar. Har du fixat sommarens beach style än? Om inte föreslår vi att ni tar en titt på våra tips för den snyggaste strandlooken! Läs mer nedan om sommarens trendigaste badbyxor, bikinis och baddräkter.

Retrostilen

Badkläder, badbyxor, Champion

Gör som Martin Knutsson och reppa retrotrenden med ett par badbyxor från Champion! Tidlöst, clean – you can’t go wrong!

Badkläder, Bikini, Ellesse

Ladies, ni har väl inte missat tie-dye-trenden? Varför inte reppa denna pastellfärgade look även på stranden? Spana in Camilla Johansson och hur snygg hon är i denna bikini från Ellesse!

Nike – Tidlöst och sportigt

Badkläder, Badbyxor, Nike

Det GÅR inte att gå fel med Nike. Det är helt enkelt omöjligt. Letar du efter något mönstrat, färgglatt som syns? Check, Nike’s got you covered! Är en stilren, sportig look mer din stil? Vet du vad? Nike fixar det med. Spana in dessa fräscha badbyxor – vilken look föredrar du?

Badkläder, Bikini, Nike

Självklart fixar Nike stilen på damsidan också. Erika Holm is living her best life i denna stilrena, svarta bikini från Nike. Vi DÖR för denna look. Om du är sugen på en färgklick som komplimenterar din bränna, hittar du även liknande stilar i flera fräscha nyanser hos JD Sports!

The one piece: Baddräkten!

Badkläder, Baddräkt, Nike, Supply & Demand

Sist men inte minst måste vi slå ett slag för en damklassiker. Baddräkten! JD har allt från stilrena, klassiska designer till fräscha, moderna stilar. Oavsett vilken du väljer, kommer du garanterat make a statement på stranden. Hur snygga är inte dessa baddräkter från Nike och Supply & Demand? Otroligt olika, men otroligt fina.

Är du inspirerad? Det är vi! Spana in JD Sports badkläder för damer och för herrar. Visa oss er strandstil på instagram med #JDStil.

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article