jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | september 11, 2020

Tips! 3 svarta sneakers för herr

Ny säsong – dags för ett par nya, fräscha kicks, killar! Inget sätter pricken över i:et på din outfit som ett par svarta Nike sneakers. Har du redan ett par i din skosamling? Dags att utöka, det går aldrig att ha för många! Äger du inte ett par ännu? Detta rättar vi till omedelbart.

Här tipsar vi om 3 av de trendigaste Nike-modellerna just nu. Är inte helsvart din grej finns dessa sneakers självklart i en mängd olika designer och färgkombinationer. Stay tuned!

Nike Air VaporMax

Nike Air Vapormax 2020 Flyknit, Nike Air Vapormax Plus

Nike Air VaporMax är en relativ nykomling på marknaden. Dessa sneakers släpptes för första gången år 2017 och är den första Nike-skon som inte använder sig av skum eller gummi i sulan.

Skorna vilar nämligen på en heltäckande, luftfylld Air-enhet som både skapar en unik stil och ett mjukt steg. Like walking on Air, guys.

Missa dessutom inte Nikes nya Air Vapormax 2020 Flyknit. Dessa sneakers vikt består till 50 % av återvunnet material. Fräsch och miljömedveten stil. Vad finns det att inte gilla? Shoppa Nike Air Vapormax här,

Nike Air Max 270

Nike Air Max 270
Foto till vänster: @niklasakerlund

Ännu en nykomling som har tagit världen med storm. Nike Air Max 270 släpptes år 2018 och fick sitt namn efter sulans Air-enhet som har 270 graders synlighet. Den 32 mm höga Air-enheten är i skrivande stund dessutom den näst högsta av alla Nike-modeller. Den överträffas bara av Nike Air Max 720.

Air Max 270 var även den första, rena streetskon i Nike Air Max-kollektion. Visserligen finns det tidigare modeller som har lanserats för vardagligt bruk, men de har alla inkluderat en Air-enhet som ursprungligen designats för löpning. Air Max 270:s avskalade, stilrena design har gjort den till en favorit bland många. Spana in Nike Air Max 270 här.

Nike Air Max 90

Nike Air Max 90

Kliv ut i klassisk stil med Nike Air Max 90. Denna modell var känd som Air Max III fram tills år 2000. Nu reflekterar namnet det år som skorna först lanserades. Även Air Max 90 inkluderar en Air-enhet i sulan för ett mjukt steg. Dessutom sätter dessa ikoniska sneakers fräscha retrovibbar på dina fötter.

Lås oss säga såhär – det finns en anledning till att Nike Air Max 90 har varit så populära de senaste 30 åren. Fräsch design + maxad komfort. Kolla in hela kollektionen här.

BONUS: Nike Air Force 1

Nike Air Force 1

A tried and true classic! Denna legend presenterades år 1982 av Nikes legendariska designer Bruce Kilgore som en basketsko. Fun fact: Namnet kommer från Air Force One – det plan som används av USA:s president.

Dessa sneakers fick en nylansering år 2007, i samband med AF1:s 25-årsjubileum. Det var då som Air Force 1 fick den ikoniska design som vi är helt galna i idag. Dessa sneakers är avskalade, stilrena och helt perfekta. Här hittar du Nike Air Force 1.

Har du en annan Nike-favorit? Klicka här för att spana in hela vår Nike-kollektion. Vi kan lova att vi har något som passar just dig!

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article