jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | juni 30, 2023

Sköna tofflor för alla tillfällen

Tofflor har tagit sig in i finrummet, och är inte längre bara något man drar på sig när man ska rasta hunden 💃 Olika tofflor passar för olika situationer, så det är 100% tillåtet att äga mer än ett par. Vi har sparat tid åt dig och samlat de säkraste korten för en fräsch sommarstil. Ta en ditt på våra bästa tips på sköna tofflor nedan.

Och du? Vi har sagt det förr och vi säger det igen: glöm 👏 inte 👏 SPF 👏

Tofflor för stugan

Komfort och funktionalitet är prio 1 när man preppar för en tur till sommarstugan – och detsamma gäller sandaler. Välj en modell som är lätt att ta på och av när du ska lassa fram middag i trädgården ☀️

Mörkblåa Nike Victori
Sköna tofflor för stugan

Den givna klassikern för avslappnad stil är ett par sportiga Nike Victori. Om du vill addera lite färg på chillstilen kan du istället köra på ett par Breanna Tofflor från Juicy Couture. 


Snygga tofflor för festivaler

Finns det något som får en att känna sig mer levande än grym musik och ett taggat publikhav? ICKE. Ladda för en kväll att minnas med en riktig statement-look, men kom ihåg att komforten är viktig även här. 

Tänk om man kunde sätta edge på fötterna utan att få dem att gråta av smärta? Today is your lucky day. Här kommer två par snygga tofflor med remmar som håller dem på plats, så du kan dansa obehindrat hela natten lång. 

Svarta Calvin Klein-sandaler
Gråa Crocs Echo

Crocs Echo med futuristisk look och ventilerande perforering som håller fötterna fräscha // Calvin Klein-sandaler med bekväma remmar.

Läs mer: Sommarens modetrender


Tofflor för stranden

Det bästa valet för stranden är enkla tofflor som går snabbt att ta på och av 👣 Det sista man vill när man ska bada, köpa glass eller ta en tur längs vattnet är att mecka med skosnören eller kardborreband. 

sköna tofflor för stranden
Flip-flops med platåsula från Calvin Klein

Havaianas är en klassiker när det kommer till strandstil, och de här flip-flopsen har nyanser av orange, rött och marinblått. Vill du hellre slajda in på stranden i premiumstil? Flexa Calvin Klein i ett par flip-flops med platåsula


Sköna tofflor för cityweekends

Älskade cityweekend. En paus från vardagen. Så mycket att utforska och så lite tid. Bäst att köra på tofflor med fjädrande mellansula och remmar som inte skaver. Huruvida du vill köra på prålig eller minimalistisk stil är helt upp till dig. 

Svarta adidas adiFOM adilette
Blåa Birkenstock Arizona

Birkenstock Arizona med bekväma remmar // adidas adiFOM adilette med stötdämpande mellansula i patenterat skum.  

Du hittar fler sköna tofflor för sommarens alla äventyr här.

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article