jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | maj 14, 2021

3 snygga sneakers för sommaren

Sommaren är äntligen här och det är dags att uppgradera din sneakersamling för varmt väder! Är det någonting som vi på JD Sports verkligen vet så är det vilka sneakers som kommer att ta din sommarstil till nästa nivå. Läs vidare, killar, och spana in våra bästa tips för sneakers för sommaren.

Nike Air Force 1 ’07 LV 8

Spetsa öronen och justera glasögonen för här kommer ett HETT tips! Nikes ikoniska Air Force 1 är såklart en legendar med deras vita, stilrena design. Denna variant av klassikern har samma avskalade design som originalet, men med flera färgade Swoosh-loggor som ger din outfit det där lilla extra.

Vill du veta det bästa? De passar till allt – från shorts och träningsbyxor till jeans och chinos. You can NOT go wrong! Du hittar dem, och alla andra Air Force 1, här.

Vans Old Skool

Letar du efter något true and tried? Varför inte sätta lite skejtstil på gatorna och kliva ut i Vans klassiska Old Skool. Dessa sneakers historia började i Kalifornien som just skor för skejtparken. Sedan dess har deras popularitet vuxit och idag är de några av de mest omtyckta skorna genom tiderna – inom båda streetmode och mainstreammode.

Dessutom finns de i en mängd olika färgkombinationer. Föredrar du den klassiska, svartvita modellen? Eller gillar du en design som står ut lite mer? Du hittar hela kollektionen här.

adidas Originals NMD

Dessa sneakers är en modern klassiker! adidas Originals NMD gjorde sin debut så sent som 2015, men det har inte hindrat dem från att få legendstatus. Dessa sneakers är enormt populära i Skandinavien med deras stilrena silhuett och design. Dessutom vilar skorna på en Boost-mellansula som ser till att dina fötter är fulladdade med energi hela dagen lång.

Stil OCH komfort, kan det bli bättre? Spana in hela adidas Originals NMD-kollektionen.

Hur känns det? Har någon av dessa sneakers fångat ditt intresse? Om du inte har hittat just ditt par ännu hittar du flera populära kollektioner hos oss. Klicka här och spana in alla herrskor.

Pssst! Du har väl inte missat vår app? Klicka här för att ladda ner den och få tillgång till exklusiva förmåner.

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article