3 snygga sneakers för sommaren

Sommaren är äntligen här och det är dags att uppgradera din sneakersamling för varmt väder! Är det någonting som vi på JD Sports verkligen vet så är det vilka sneakers som kommer att ta din sommarstil till nästa nivå. Läs vidare, killar, och spana in våra bästa tips för sneakers för sommaren.

Nike Air Force 1 ’07 LV 8

Sneakers för sommaren Nike Air Force 1

Spetsa öronen och justera glasögonen för här kommer ett HETT tips! Nikes ikoniska Air Force 1 är såklart en legendar med deras vita, stilrena design. Denna variant av klassikern har samma avskalade design som originalet, men med flera färgade Swoosh-loggor som ger din outfit det där lilla extra.

Vill du veta det bästa? De passar till allt – från shorts och träningsbyxor till jeans och chinos. You can NOT go wrong! Du hittar dem, och alla andra Air Force 1, här.

Vans Old Skool

Sneakers för sommaren, Vans Old Skool

Letar du efter något true and tried? Varför inte sätta lite skejtstil på gatorna och kliva ut i Vans klassiska Old Skool. Dessa sneakers historia började i Kalifornien som just skor för skejtparken. Sedan dess har deras popularitet vuxit och idag är de några av de mest omtyckta skorna genom tiderna – inom båda streetmode och mainstreammode.

Dessutom finns de i en mängd olika färgkombinationer. Föredrar du den klassiska, svartvita modellen? Eller gillar du en design som står ut lite mer? Du hittar hela kollektionen här.

adidas Originals NMD

Sneakers för sommaren, svarta adidas Originals NMD

Dessa sneakers är en modern klassiker! adidas Originals NMD gjorde sin debut så sent som 2015, men det har inte hindrat dem från att få legendstatus. Dessa sneakers är enormt populära i Skandinavien med deras stilrena silhuett och design. Dessutom vilar skorna på en Boost-mellansula som ser till att dina fötter är fulladdade med energi hela dagen lång.

Stil OCH komfort, kan det bli bättre? Spana in hela adidas Originals NMD-kollektionen.

Hur känns det? Har någon av dessa sneakers fångat ditt intresse? Om du inte har hittat just ditt par ännu hittar du flera populära kollektioner hos oss. Klicka här och spana in alla herrskor.

Pssst! Du har väl inte missat vår app? Klicka här för att ladda ner den och få tillgång till exklusiva förmåner.

Dela

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

SKOR l Editor

Exklusiv Raffle: YEEZY BOOST 350 V2 MONO MIST

Sommaren är här och YEEZY-säsongen fo...

-->

SKOR l Editor

Trendigt just nu: Crocs

Det är officiellt – Crocs är s...

-->

SKOR l Editor

Exklusiv Raffle för Nike Dunk

Sommaren är officiellt här och de...

-->

SKOR l Editor

Exklusiv raffle för Nike Dunk

Har du inte lyckats få tag på Nik...

-->

SKOR l Editor

Vans: Make Your Own Way

Om det är en sneaker som är ett s...

-->

SKOR l Editor

Exklusiv Raffle: Nike Dunk

Behöver du ett par Nike Dunk? Vi f...

-->