jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | september 4, 2020

REA! Gör dig redo för hösten med JDs rea-produkter

Ny årstid betyder ny garderob. Vädret börjar bli kallare och det har blivit dags att dra på sig mysigare och varmare kläder. Som tur behöver det inte vara dyrt att uppdatera outfiten, speciellt inte om du spanar in vår REA!

Oavsett om du föredrar en hoodie tillsammans med ett par sköna leggings eller en hel träningsoverall – we’ve got you covered! Matcha allt med ett par bekväma och fräscha sneakers och du har den perfekta höstlooken för chilla dagar.

Vi har valt ut några av våra favoritprodukter från vår REA. Spana in dem och inspireras!

Fräscha sneakers till REA-pris

REA, sneakers, herr, dam, höst, adidas, adidas Originals, Fila, Fila Disruptor, PUMA, PUMA Cali, JD Sports
PUMA Cali foto: @xon_ah

I vår utförsäljning hittar vi, bland många andra sneakers, tre av våra favoriter från PUMA, Fila och adidas Originals. PUMA Cali för damer är inspirerade av 80-talets tennissilhuetter, har en ovandel i vitt läder och vilar på en tjock mellansula. Matcha skorna med ett par comfy leggings eller fleecebyxor för en skön, avslappnad höstoutfit. Ikoniska Fila Disruptor II för damer är snygga till i princip vad som helst! Dessa vita, fräscha sneakers vilar på en chunky mellansula som garanterat drar åt sig blickar.

För herrar har vi valt legendarisk 3-Stripes-stil. NMD_R1 från adidas Originals ger en fräsch streetstil och maxad stötdämpning till varje steg du tar. Den vita designen piggar upp din outfit under grå dagar och du kan bära dem tillsammans med ett par träningsbyxor för en chill look.

PUMA Cali: Då 900 kr – Nu 600 kr
Fila Disruptor II:
Då 1000 kr – Nu 750 kr
adidas Originals NMD R1:
Då 1700 kr – Nu 1050 kr

Ladies, stay comfy

REA, kläder, dam, damkläder, hoodie, cargobyxor, träningsbyxor, Fila, adidas, adidas Originals, tie dye, JD Sports

Det är viktigt att ha bekväma, varma och snygga kläder att dra på sig när vindarna blir kallare i höst. Vi drar gärna på oss ett par cargobyxor från Fila när vi beger oss ut på stan. De svarta byxorna är gjorda i ett slitstarkt material och har flera fickor för smidig förvaring. Matcha dem med en hoodie för den ultimata looken. Tie-dye-trenden har blivit en stor favorit för många i år, även för oss på JD. Med denna croppade, grå tie-dye-mönstrade hoodie från adidas Originals fixar du en comfy och cool look.

Fila Cargobyxor: Då 600 kr – Nu 450 kr
adidas Originals Tie-Dye Hoodie: Då 540 kr – Nu 420 kr

REA, kläder, dam, damkläder, PUMA, höst, leggings, träningsoverall, mode, JD Sports

Om du letar efter något ultrabekvämt att chilla runt i tycker vi definitvit att du ska spana in dessa Core leggings från PUMA. Den svarta designen är gjord i stretchig polyester och har en elastisk midja för perfekt passform. Tillsammans med en sweatshirt eller hoodie fixar du en härlig outfit för mys på soffan. När det inte regnar är det även mysigt att dra ut på en höstpromenad. Då är det skönt att dra på sig denna Core träningsoverall från PUMA. Den är gjord i skönt, stickat polyestermaterial och de ribbade muddarna och den justerbara huvan håller värmen inne. Matcha med ett par coola sneakers för en sportig och varm look!

PUMA Core Leggings: Då 300 kr – Nu 190 kr
PUMA Core Träningsoverall: Då 960 kr – Nu 600 kr

Guys, layer up

REA, kläder, herr, herrkläder, McKenzie, Nike, höst, hoodie, träningsoverall, mode, JD Sports

För herrar har vi valt ut ett par looks som håller värmen och skapar en riktigt comfy vibe för höstens chill. Layer up i en hel JD-exklusiv outfit med en grå Essential Träningsoverall från McKenzie. Hoodien stängs med en en dragkedja och har en skyddande huva, medan byxorna har ribbade muddar för maxad värme. Perfekt för en chill dag på soffan eller för promenader i höstvädret.

Om du vill reppa en ikonisk Swoosh-look så rekommenderar vi denna Nike Club Hoodie som kommer i en skön marinblå design, gjord i mjuk bomull. De ribbade muddarna och den justerbara huvan stänger in värmen och kängurufickan ger dig möjligheten att bära med dig dina grejer. Matcha med ett par träningsbyxor och sneakers för en streetredo off duty-look.

McKenzie Essential Träningsoverall: Då 1050 kr – Nu 400 kr
Nike Club Hoodie: Då 700 kr – Nu 450 kr

Cozy vibes för de yngre

REA, sneakers, junior, juniorsneakers, skor, juniorskor, barn, barnskor, adidas, adidas Originals, Stan Smith, Nike, Nike Air Max 90, NMD_1, JD Sports

Ett par bekväma och nya sneakers är ju bara ett måste för hösten! Några av våra absoluta favoriter och bästsäljare går nu att beställas till ett rabatterat pris. Nike Air Max 90 Leather Junior sätter en legendarisk touch på din outfit. Dessa kommer i en svart, vit, grå och röd design och är lika coola som alltid. Den ikoniska Air-enheten drar åt sig uppmärksamhet och ger dessutom maxad dämpning.

adidas Originals klassiker är alltid ett säkert val och vi ääälskar denna Stan Smith-modell för juniorer. De fulländar din höstlook med sin fräscha, vita design och sätter även färg på dina fötter med de rosa detaljerna. Ovandelen är gjord i läder och skorna fulländas av Trefoil-loggan, 3-Stripes och Stan Smith-profileringen.

En annan adidas Originals-favorit är NMD_R1 Junior och denna svarta och vita version tar din look till en ny nivå. Boost-mellansulan ger en ultraskön dämpning och den ventilerande textilovandelen ger en fräsch känsla. Matcha dem med träningsbyxor och du har en fet streetlook för hösten.

Nike Air Max 90 Leather: Då 1150 kr – Nu 1000 kr
adidas Originals Stan Smith: Då 700 kr – Nu 600 kr
adidas Originals NMD_R1: Då 1110 kr – Nu 1000 kr

REA, Junior, juniorkläder, kläder, PUMA, McKenzie, hoodie, träningsoverall, tjej, kille, höst, JD Sports

Oavsett om du ska hänga med vänner eller kolla en film hemma så är en hoodie och en träningsoverall det perfekta valet i höst. Uppgradera din look och maxa komforten med en Core Crop Hoodie från PUMA. Den croppade, grå designen är gjord i mjuk bomull och är utrustad med ribbade muddar och en huva.

För en stilren och JD-exklusiv weekendlook ska du spana in Essentials Träningsoverall från McKenzie. Denna svarta tracksuit är gjord i ett skönt material och har en dragkedja, huva samt ribbade muddar för extra skydd. Bär denna look med sneakers för en djärv stil.

PUMA Core Crop Hoodie: Då 400 kr – Nu 300 kr
McKenzie Essentials Träningsoverall: Då 550 kr – Nu 360 kr

Shoppa din höstlook till REA-pris

Vi hoppas att vi kunnat inspirera dig inför hösten och att du hittar din nya mysdräkt eller chilloutfit i vårt sortiment. Spana in vår REA och klicka hem dina favoriter till ett billigare pris. Skynda dig innan det är för sent! Vi har kläder och sneakers för herr, dam och barn.

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article