jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | april 28, 2023

adidas Originals: Club-tåget dundrar på 

adidas Originals är märket för alla som vill göra ett statement. Hos JD har vi ett enormt utbud av deras tidlösa ikoner och uppgraderade klassiker, med allt från tishor till sneakers. Och många av produkterna säljs endast hos JD! Joina Club Originals och reppa märkets legendariska 3-Stripes du med 🙌 Varmt välkommen in i värmen.

grå tracksuit och vita drop step sneakers
Vita adidas sneakers

Ikoniska outfits med 3-Stripes

Den senaste vårkollektionen är en hyllning till nästa generation av kreatörer, som pushar gränser och sätter trender med sin unika stil. Inspirationen till kollektionen kommer från adidas arkiv, och innehåller ikoniska looks som matchar din energi på såväl dansgolvet som i musikstudion. 

Till karlarna i rummet rekommenderar vi en grå träningsjacka med matchande brallor som doftar nostalgi. En sportig vardagslook med bomberkrage och ribbade muddar som skapar snyggast möjliga siluett. Som grädden på moset sitter den välkända Trefoil-loggan på både bröstet och låret.  

svarta adidas Gazelle
ett par vita adidas Originals skor

För er boss-babes vill vi istället slå ett slag för en retro streetlook med vida cargobyxor (DING DING, TRENDVARNING 📢️) och ett college-inspirerat linne. Byxorna har rymliga fickor och justerbara muddar som sätter utility-vibe på outfiten. Jobba lager på lager och fläska på en hoodie så är retrostilen kirrad. 

en person som håller upp ett par svarta nike skor framför kameran
Ett par vita och rosa AM 97

Snöra på dig legendarisk stil

adidas Originals har levererat toppsäljare efter toppsäljare i flera årtionden, med klassiker som Stan Smith, Gazelle och Superstar. Oavsett om du hänger mest på basketplanen eller på dimmiga dansgolv så finns det en grym adi-dojja för dig.  

Nu höjer adidas ribban och släpper nya pjucks för att möta kraven från den senaste vågen av unga kreatörer. ‘Less is more’ gäller inte i alla lägen, och definitivt inte här. De senaste tillskotten i familjen är Rivalry Low och platåskorna Gazelle Bold och Forum Bold. Hela gänget har fräscha färger, mjuka material och skön stötdämpning, men också märkets legendariska 3-Stripes på sidorna.

adidas Originals sneakers

Haka på de senaste trenderna eller gå din egen väg. adidas Originals fixar stilen oavsett. Du hittar hela utbudet för sleek streetstil här

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article