jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | april 13, 2023

adidas presenterar: Club Originals

adidas Originals är tillbaka på banan med sin klassiska sportswear-vibe! Med Club Originals lyfter de fram tidlös design och levererar en riktig throwback till the good ol’ days.

 
Den här kampanjen handlar om att gå emot normen och uttrycka sig själv genom sin stil. adidas har nu valt att släppa en rykande färsk kollektion, inspirerad från deras historiska arkiv av kläder och skor, för att hylla en ny generation av kreativ kultur. 

 
 

Reppa Originals

adidas Originals Rivalry har fått sneakerheads att gå bananas, och är ett av vårens mest trendsäkra val. Den 80-talsinspirerade skon som togs fram för spel på basketplanen har nu tagit över både punk-, street- och skatescenen. Skorna är gjorda i en blandning av äkta och syntetläder med perforerade detaljer, bekväm mellansula och yttersula i gummi. För de här skorna rekommenderar vi att du håller det avslappnat och stylar med T-shirt och byxor med lös passform, för en enkel och vardaglig look! 

Eller varför inte uppgradera din stil med en tracksuit? SST-kollektionen erbjuder heta alternativ av träningsjackor, tröjor och byxor. De kommer i retroinspirerade färger som vinröd och mörkgrön, men finns självklart i andra alternativ också. Kollektionen innehåller plagg med bomberkrage, hög krage och dragkedja vid anklarna, allt för en perfekt passform! 

 
 

Tips för en snygg garderob

adidas har grävt djupt i sin enorma samling av Originals-produkter, och återintroducerar nu ikoniska colourways och designer. 

Gazelle har gått från att användas på handbollsplanen till att dominera sneakervärlden sedan den lanserades på 60-talet. Den revolutionerande designen har en mjuk ovandel i mocka och går att kombinera med nästan vilken outfit som helst.  

En nyare variant är Gazelle Bold, som finns i damstorlek. Till skillnad från originalet så har den en unik och superläcker mellansula som består av tre olika lager. Skon har även vävda 3-Stripes-detaljer och Gazelle-logga på sidan. 

Stan Smith har burits på och utanför tennisplanen i ett halvt århundrade och är en av deras mest trendiga skor. Fun fact: skorna har i princip samma design som när de först togs fram för 50 år sedan, vilket säger väldigt mycket om hur populära de är. De perforerade detaljerna och minimala designen gör dem till den klassiker de är idag. 

Reppa adidas Club Originals med alla retroinspirerade favoriter, och stay tuned för kommande lanseringar! 

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article