jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | april 24, 2023

10 vårjackor som höjer ribban på streetstilen

Mot hettan!☀️

Nu vänder vi blicken mot vårjackan! Det perfekta plagget för den här årstiden då temperaturen kan skifta en del från dag till dag. Oavsett om du behöver något lätt att bära på dagen eller ett extra lager på kvällen, så finns det många olika modeller att välja mellan. 

Drippa i stil

Den klassiska bomberjackan passar utmärkt med olika klädesplagg som jeans, träningsbyxor, och hoodies. 

Converse bomberjacka i collegestil ger en härlig streetkänsla som inte går att motstå. Oavsett om du ska till skolan, jobbet eller bara hänga med vänner, så är den här jackan ett trendigt val som höjer din look! 

Sätt rätt vibe på din outfit med en fet modell från Nike som är lätt att styla! Jackan är vändbar och har en quiltad sida som ger extra stilpoäng, medan den andra sidan har en enkel design. 

 
 

Retro vindjacka

Stick ut från mängden och rocka old school! Färgglada vindjackor är ett bra sätt att addera retrovibbar. 

Den här vindjackan från Columbia skriker vårmode med sina pastellfärger, hur snygg? 🤩 Föredrar du mörkare toner? Say less! I utbudet från Nike hittar vi en mörkblå och röd modell, en riktig boost för din outfit! 

 
 

Styla med väst

Nu slår vi ett slag för ett underskattat plagg – västen! På kyliga dagar fungerar den som ett extra lager av värme, och kan dessutom användas för att ge mer karaktär till din outfit. 

Layer upp med en väst från The North Face för den ultimata lager-på-lager-stilen. För tunn? Då rekommenderar vi ett varmare val från McKenzie, med vaddering i återvunnen polyester. 

 
 

Anorakfeber

Jackor i anorakstil har blivit en symbol för en avslappnad look, och de är kända för sin unika design med kvartsdragkedja, hög krage och huva. 

Återigen är vi tillbaka med The North Face, och den här gången tittar vi närmare på en mintgrön och svart jacka med en praktisk huva som kan döljas i kragen. 

Vi bjuder på ytterligare nostalgikänsla med en Napapijri-jacka, en ikonisk modell inom street-scenen som kan användas med en rad olika kombinationer av outfits. Ett kanonval för våren! 

 
 

Workwear

Sist men inte minst – workwear-trenden! Jackor gjorda i slitstarka material som denim, textil och bomull. 

Jeansjacka från Levis? Ja tack! Ett säkert kort som kan stylas med jeans och T-shirt, eller lite mer uppklätt med skjorta och chinos. Ett annat alternativ är Dickies vårjacka som kommer i en beige färg med brun krage, en no-brainer för alla streetwear-älskare! 🔥 

 
 

Gör din outfit komplett och läs om vårens hetaste mode– och skotrender hos JD Sports! 

Har du inte fått nog av jackor? Kika vidare på vårt utbud här, och njut av solen i stil! 

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article