jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | februari 2, 2023

Influencer tipsar: adidas Response CL

Det må vara 2023 men vi har ändå fullt fokus på allt som är retro. Yep, old school-stil är fortfarande på tapeten, och längst fram i rampljuset ser vi adidas Response CL! 

adidas levererar rykande färska colorways av den bekväma dojjan som sätter vintage-vibe på alla dina outfits. De är fyllda till bredden med innovativ teknologi och har en sportig look som fulländas med retrodetaljer och märkets legendariska 3-Stripes.

Här kommer våra bästa tips på hur du bygger en snajsig outfit med dina nya sneakers!

en hand som håller i ett par vita sneakers
ett par adidas Response CL på en beige sittpuff

adidas Response CL för dam ✨

Skorna landar i en rad colorways som går att matcha med i princip vad som helst. Oavsett om du drar på dig tighta jeans eller sköna leggings så är det här ett säkert kort.

Vi har teamat ihop oss med influencern Tara Martin (@xtaramartin), som plockat ihop sina favoritoutfits med ett par vita Response CL i fokus. Först ut är en snygg streetlook med dova färger. Den gröna sweatshirten och träningsbyxorna säljs bara hos JD, och passar kanon med vita pjucks.

en person i mörkgröna kläder från adidas
ett par ben i gröna byxor och vita sneakers

Om du istället klär dig för en dag på språng så bör komfort vara i fokus. Kan du komma på en skönare outfit än en oversized sweatshirt och leggings? Inte vi heller. De höga vita strumporna osar retro och den vita sweatshirten (som matchar skorna 🔥) har en stor logga som sätter uni-vibe på outfiten.

en person i vit sweatshirt, svarta tights och höga vita strumpor
en person på en sittpuff som bär svarta och vita kläder och ett par adidas Response CL

Träningsbyxor? Check. Leggings? Givet. Men kan man matcha skorna med cargobrallor? Självklart! Tara bryter av de ljusa tonerna med svarta cargobyxor och en baseballjacka i röd och vit colour block-design.

en person i röd och vit baseballjacka och svarta cargobyxor från adidas
en person i kläder och skor från adidas

Vill du uppgradera vardagslooken med techy retrosneakers? Då tycker vi att du tar en titt på den nya adidas Response CL-kollektionen 🤍

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article