jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | februari 9, 2022

adidas Starting Strong

Året av self-love är här och om du inte redan har börjat så är dags för dig att må bra, känna dig bra och bli den bästa versionen av dig själv! Vi vill hjälpa dig öka motivationen och har teamat ihop oss med adidas för att börja året som vi planerar att avsluta det: STARKT! 

Ta en stund till att reflektera över vilken typ av person du vill vara och hur du kan bli den bästa versionen av dig själv. För vissa innebär det att spendera mer tid med sitt närmsta crew, och för andra innebär det att maximera träningen på gymmet. Oavsett vilken typ du är, så finns vi här som stöd!

adidas Starting Strong

Vi har teamat ihop oss med det ultimata tjejgänget för att motivera dig till att skapa en stark start på 2022. De här tjejerna gör sin grej för att bli den bästa versionen av sig själva, och gör det i de senaste looksen från adidas.

Här kommer lite inspo…

@sophirelee

Som förebild och influencer reppar Sophi #StartingStrong med en komplett look från adidas.

@nataleebarnett_

Enligt Natalee är det viktigaste att hitta en perfekt balans mellan träning och chill. När hon känner sig stressad tar hon ett steg tillbaka och drar ner på tempot.

@hollyb_fitness

Vi håller helt med Holly om att tumhål tar träningslooken till en ny nivå! Låt dig inspireras av Holly och kombinera ett babyblått set med ett par Ozweego.

@joeydarlinn

När hon inte hyllar kvinnor på instagram, postar Joey fitnessbilder istället. För att känna sig som den bästa versionen av sig själv klär hon sig i en matchande outfit – designad för maximal komfort.

@kimgfit_

Fitnesstränaren Kim vet vad som gäller. Hon börjar året starkt med att klä sig i adidas från topp till tå!

@adeolak

Adeola kör på en bekväm look och matchar tröja med tights. Vi älskar den rosa färgen tillsammans med ett par Ozweego. 😍😍

Är du redo att bli den bästa versionen av dig själv? Börja din resa och spana in de senaste looksen från adidas här.

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article