jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | februari 18, 2022

Nyhet: Nike Air Max Dawn

Nike Air Max Dawn har äntligen landat hos JD! Som en fortsättning på Air Max 2021 och Air Max Pre-Day släpps nu en ny laddning med heta Air Max. Den här gången har Nike grävt i arkivet och kombinerat stilren retrodesign med moderna detaljer.

Nike Air Max Dawn Svart

Retroinspirerad design

I november släpptes Nike Air Max Pre-Day; en futuristisk sko som skapats med stötdämpning i fokus. Vi snabbspolar framåt till idag, då Air Max Dawn lanseras som en uppgraderad variant av Air Max Pre-Day. Nike Air Max Dawn är en sportig vintagesneaker som hottats upp med moderna detaljer och är gjorda i minst 20% återvunnet material.

Nike Air Max Dawn

Ovandelen är gjort i mjuk och ventilerande textil med lyxiga detaljer i syntetmocka. Designen är som tidigare nämnt skapad med inspiration från några av Nikes tidigare modeller, och den stötdämpande Air-enheten syns på sidan genom ett pillerformat fönster som osar retro.

Med stabiliserande syntetdetaljer vid hälen och en slitstark yttersula är skorna som balsam för fötterna, och fulländas med Nikes ikoniska Swoosh-logga på sidorna.

Nike Air Max Dawn Barn

Säkra ditt par

Sugen på att uppgradera vardagslooken med lite retrostil? Spana in hela kollektionen för herr och barn på JD:s hemsida!

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article

MODE | maj 4, 2023

Hoodrich 2022