jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

UNDERHÅLLNING | februari 26, 2021

Anthony Joshua King Of The Airwaves

Tror du att Anthony Joshua är en mästare bara när det kommer till boxning? Då har du fel! Nu på söndag, den 28 februari 2021, kommer AJ nämligen att axla rollen som DJ och bli #KingOfTheAirwaves under hela 4 timmar.

Från och med klockan 14.00 kan du höra Anthony Joshua live på vår TikTok-kanal där vi heter @jdofficial.

Du kommer att få höra AJ:s favoritlåtar och lyssna på spännande gäster som inkluderar bland annat Headie One, Jeremy Lynch och Unkown P! Du vill inte missa detta – läs vidare för att få reda på alla detaljer.

Anthony Joshua, AJ, King of the airwaves

Vad kan du se fram emot?

Se till att följa JD:s King of The Airwaves på vår TikTok-kanal! Här följer mer information om vad som kommer att hända:

Ace (@djace) från BBC1xtra och podcastvärden Henri (@henrieviii) kommer att starta showen.

AJ kommer in och berättar om hur han känner kring att vara DJ för en dag.

Är du ett fan av brittisk grime och MC Ghetts (@therealghetts)? Han blir intervjuad live och bjuder på ett exklusivt uppträdande!

Sedan går vi in i AJ Beats. Först ut är AJ:s spellista med guilty pleasures! Vilka låtar tror du att han har valt ut?

Anthony Joshua, AJ, King of the airwaves

Sen är det dags för vår andra gäst – Jeremy Lynch (@jeremylynchofficial) från F2 Freestylers. Han kommer att spela ett spel som vi kallar för ’Gloved Up’. Jeremy kommer att få olika uppgifter som han ska utföra medan han har på sig ett par boxningshandskar. Lätt, eller hur..?

Den andra delen av AJ Beats är full av låtar som han tränar till. Behöver du lite inspiration? Anthony Joshua has got you covered!

AJ får besök av nästa gäst, Munya (@munyachawawa). De kommer att spela ’Articulate’!

AJ Kommer att leka ’Gissa ringsignalen’! Leken går ut på att Joshua gissar ett antal låtar som spelas upp som old-school, polyfoniska ringsignaler.

Anthony Joshua, AJ, King of the airwaves

I tredje rundan av AJ Beats får du höra en hel rad av låtar som AJ inte kan få nog av.

Sedan är det dags för en till gäst! Rapparen och låtskrivaren Potter Payper (@potterpayperhimself) gör ett exklusivt framträdande.

AJ, Ace och Henri tar över och ger oss mer låtar, shout outs och mycket mer.

Det är dags för en till lek! I ‘Vem är jag’ måste AJ gissa artisten baserat på fakta som kommer att presenteras för honom. Om han gissar rätt kommer vi att få höra en låt från den artisten!

I den sista sessionen av AJ Beats kommer vi att för höra några riktiga megahits.

Den sista gästen är den brittiska rapparen Headie One (@headieone)! Du kan vänta dig ytterligare ett fantastiskt liveuppträdande.

Det var det!

Detta får du bara inte missa! Skriv upp i kalendern att den 28 februari, klockan 14.00-18.00 streamas Anthony Joshua King of The Airwaves LIVE på TikTok. Du hittar oss på @jdofficial.

More Articles Like This

UNDERHÅLLNING | februari 13, 2023

Vad är CrossFit?

Next Article