jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

UNDERHÅLLNING | juli 13, 2021

JD Summer Edition: Så här maxar du din sommar

Välkommen till den tredje och sista delen av vår sommarserie JD Summer Edition! Vi började med att uppdatera dig om de senaste sommartrenderna och därefter tog vi en tripp till stranden i de ultimata strandstilarna för 2021!

Till dig som redan har koll på stilen och som drömmer om en fantastisk semester, fylld med olika sommaraktiviteter (som gärna får vara Instagramvänliga), har vi satt ihop en lista med tips på hur du maxar dina sommardagar och -nätter. Dessa passar perfekt för dig som ska stanna hemma i sommar eller när vädret inte tillåter en varm dag på stranden.

Doften av nya böcker i parken, träffa vännerna över en brunch och att komma ut i naturen. Låter detta som något för dig? Fortsätt då att läsa!

sommarkativiteter

Få ut det mesta av dina sommardagar och -nätter i det senaste från JD Sports. Spana in vårt sommarsortiment här.

Jordgubbsplockning

Finns det något bättre med sommaren än jordgubbar? På flera ställen runtom i Sverige kan du plocka dessa fantastiska bär alldeles själv! Det är ett perfekt tillfälle att bjuda in hela familjen eller din bästis för en mysig, lite annorlunda dag. Dessutom är jordgubbsodlingar en superfin bakgrund för att visa upp din sommarlook på Instagram!

You’ve got to brunch it up, don’t you know, brunch it up 🍽🥐🍳 

Känner du igen det här scenariot: Du träffar en vän och ni säger att ni absolut borde ses snart för att det var alltför länge sedan, men sedan rinner planerna ut i sanden? Detta trots att det hade varit supermysigt att få spendera lite kvalitetstid med en vän man inte har sett på länge. Är då inte sommar + brunch den perfekta anledningen till att faktiskt träffas? Har du redan ett favoritställe för en härlig frukost eller har du kanske sett ett nytt litet brunchhak som du gärna vill testa? Då är det dags att boka bord och ringa upp den där kompisen. Varför inte göra det redan idag?

Jobb och iskaffe

Vi vet absolut hur det är under sommaren – alla har inte semester än. Det är många som fortfarande sitter hemma ett par dagar i veckan med jobbdatorn, deadlines och onlinemöten. Även om du inte kan byta ut jobbet mot en dag i soffan framför Netflix eller spendera hela dagen på stranden har vi ett supermysigt alternativ: work and chill! Ta med dig din dator till ett café och njut av en uppfriskande iskaffe (eller två) med loungemusik och sorl från andra cafégäster i bakgrunden. Det kommer garanterat att pigga upp din dag!

sommaraktiviteter

Behöver du en outfit för din jordgubbsplockardag eller för brunchen? Spana in alla våra klänningar och få härlig sommarinspiration!

Sommarpicknick

En picknick i solen är den perfekta aktiviteten oavsett om du är ensam eller hänger med kompisarna! Packa en väska eller korg med härliga godsaker. Varför inte dina nyplockade jordgubbar eller färdigskuren frukt från butiken? Perfekt för parken, skogen eller stranden!

Sommar: Ut och njut!

Sommaren bara ger mer motivation till att ta sig ut och göra något. Det är med andra ord det perfekta tillfället att testa en ny sport. Varför inte tennis, badminton eller paddel? Är du lite mer äventyrlig kanske du vill testa på surfing, ta en tur i en kanot eller paddelboarding.

Sverige är också fylld av vacker natur! Passa på att ta en dagsvandring i skogen eller varför inte campa en helg och testa på lite fiske?

Dags att test på något nytt?

Är du sugen på lite äventyr eller på att testa något du aldrig har gjort förut? Kanske hade du en talang eller dröm när du var barn som du har lagt åt sidan i vuxen ålder? Med sommaren kommer mer fritid och är därmed det perfekta tillfället att plocka upp en ny hobby eller slipa på en gammal talang.

Kanske vill du förbättra din träningsrutin? Eller bli en riktig löpare! Gå på danskurser eller yoga? Prova skateboard eller rullskridskor? Möjligheterna är oändliga! Det finns dessutom massor av tips och videor på Youtube för nybörjare i alla olika aktiviteter. Who knows? Kanske slutar det med att du blir en professionell fotograf eller skejtare när du ger dig själv en chans!

sommaraktiviteter
Bild till vänster: Adam Agouda, foto av Kenny Jonson

Har du sett våra skateboards från Tony Hawk? Spana in kollektionen här. Eller kika på alla våra nyheter och fixa stilen för nästa äventyr – vi har allt från träningskläder till streetwear!

Böcker, böcker och mera böcker!

Sommaren är den perfekta tiden för att beta av böcker! Finns det något bättre än att ligga på stranden med en god bok? Eller att sitta i sommarstugan en regnig dag med en bok i soffan? Vi får gåshud bara vi tänker på det!

Varför inte undersöka en ny genre eller beta av den där boken som har stått i bokhyllan i flera månader. Några böcker som vi kan rekommendera är Alkemisten, Tänk rätt och bli framgångsrik, Amerikanah och Shoe Dog.

Framtidsplaner

Har du fått ut det mesta av året eller har du mål som du ännu inte har uppnått? Drömmer du om ett karriärsskifte eller vill du bli bättre på att träna? Ta dig då tiden att sitta ner med en kopp kaffe och tänk över de mål som du vill uppnå.

Ta fram penna och papper och skriv ner dina tankar, mål och reflektioner. Skapa en road map eller en moodboard för inspiration som du kan hänga på vägen och använda som en påminnelse.

Vi tror på dig. You got this.

sommaraktiviteter

Letar du efter en chill outfit till en chill dag? We’ve got you. Spana in våra myskläder här.

Rensa: Out with the old, in with the new

Vi har nog alla lite onödiga prylar som skräpar ner vårt hem, och vissa av oss kanske mer än bara lite. Städning kan vara stressande i det dagliga livet men kan också vara en mysig aktivetet under semestern.

Så slå på din spellista med danslåtar och börja rensa i garderober, skåp och lådor! Ut med det gamla och gör plats för nya saker. En god idé kan också vara att donera eller sälja de saker som du själv inte längre vill ha. Vi menar att ett rent och rensat hem också är en variant av self care.

Pssst! Du har väl inte missat att vi har en app? Läs mer om appen och alla dess förmåner här.

More Articles Like This

UNDERHÅLLNING | februari 13, 2023

Vad är CrossFit?

Next Article