jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

UNDERHÅLLNING | maj 11, 2022

Mors dag 2022 – presenter och aktiviteter

Söndag den 29 maj är det mors dag, och ett perfekt tillfälle att skämma bort din kära mamma med lite presenter och aktiviteter!

Vissa föredrar att fira mors dag med trevlig middag eller brunch, och andra genom en fin bukett eller ett presentkort. Oavsett vad du väljer, är det tanken som räknas! Är du fortfarande osäker på hur ni ska fira mors dag? Oroa dig inte! Vi på JD har listat några av de bästa presenterna och aktiviteterna inför mors dag!

Mors dag-presenter och aktiviteter

En vacker mors dag-bukett

“Rosor är röda, violer är blå, du är den bästa mamman man kan få”

Nu när våren äntligen är här passar det perfekt att ge din mamma en bukett. Varför inte tillsammans med en chokladask eller en god flaska vin? Våren är rätt säsong för blommor och går att hitta till ett bra pris. Du kan även göra det till en trevlig aktivitet och gå och plocka blommor till en fin bukett ute i naturen.

Blommor till mors dag

Bruncha till det med en mors dag-brunch!

Vad passar bättre en söndag än en mors dag-brunch? Bagels, ägg, acai bowls eller pannkakor, you name it. Oavsett vad din mor föredrar, går det att fixa till brunch! Antingen kan du gå all in och boka bord på en brunchrestaurang eller varför inte mysa till det med en trevlig brunch hemma, där du själv kan välja vad som står på menyn. Sätt på lite musik, lägg ut en fin duk och tänd några ljus så är du good to go!

En lyxig mors dag!

Är din mamma mer av den lyxiga typen? Say no more, skäm bort henne med en trevlig spa-upplevelse!

En massage, spa-dag eller frisörtid, här finns det massor att välja mellan!

Mors dag hjärta och present

Den personliga mors dag-presenten

Vad är finare än att ge din mamma en personlig present som du gjort helt själv? Det kan antingen vara en stickad halsduk eller en målning du gjort. Gillar du musik? Varför inte hylla din mamma i en helt egen låt?

Om kreativitet inte är din starka sida så behöver du inte oroa dig! Ta din dator och skriv ut en bunt små presentkort med olika saker som mysig lunch, städning, eller något annat som du vet att din mamma skulle uppskatta om någon annan gjorde åt henne!

Du kan även köpa en ram och rama in lite bilder på familjen med några fina citat från de olika familjemedlemmarna. Det blir en perfekt present för att påminna henne om hur älskad hon är!

Mors dag present och aktivitet

I slutändan är det inte presenten eller aktiviteten som är det viktigaste utan att din mamma känner sig älskad och uppskattad. Oavsett vad du har för planer så önskar vi på JD Sports dig och din mamma en riktigt trevlig mors dag!

More Articles Like This

UNDERHÅLLNING | februari 13, 2023

Vad är CrossFit?

Next Article