jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | januari 30, 2023

Athleisure – här för att stanna

Athleisure ändå! Bekväma kläder som är okej att bära i princip var som helst, när som helst, hur som helst. Ursäkta, men kan ni komma på något trevligare? Trenden som slog ner ordentligt under pandemin är här för att stanna, och vi känner ca 0% sorg över det.

Här kommer en salig blandning av de starkast lysande stjärnorna på trendhimlen just nu! Varsågoda att hugga in.

Athleisure för dam

Kirra en sportig vardagslook med stretchiga tights och en svettavvisande sweatshirt från PE Nation. Stötdämpande löparskor är som balsam för fossingarna och kompletterar outfiten perfekt, och glöm inte att bryta av med höga strumpor! Lady Di deluxe ✨

en person i vit athleisure sweatshirt och svarta tights
en person i vit tröja från PE Nation och svarta tights med ASICS logga

RYKTET GÅR om att taupe är den hetaste färgen just nu. Föga förvånande, med tanke på att jordnära färger varit väldans inne under hösten och vintern. Den underbara blandningen av grått och brunt ger en stilren look med dämpad ton. Vad sägs om en ventilerande hoodie och träningsbyxor från Nike? Funkar fint med vita sneakers!

en person i taupe hoodie från Nike
en person i Nike kläder som lutar sig mot en vägg

Okej, quizdags. Vad sportar man för outfit när man ska på brunch med kompisarna och sen direkt iväg och träna? Svar: ett matchande set från The North Face. Den croppade tishan hjälper till att hålla dig sval på gymmet och tightsen är perfekta för alla typer av övningar.

en person i matchande set från The North Face
ett par leggings med TNF loggor

Athleisure för herr

Ett skepp kommer lastat med en outfit som funkar lika bra när du river av ett träningspass som när du glider runt hemma. Röd hoodie och matchande byxor som sticker ut från mängden. Bekvämt! Mjukt! Stretchigt! Och framförallt: svinsnyggt. En given hit när du styr din squad mot gymmet.

en person i röda kläder som lutar sig mot ett räcke
en person i röda athleisure kläder från Nike

Jaha, vad har vi här då? En helsvart outfit gjord i funktionsmaterial som andas? Jo man tackar, ja. Under Armour levererar stilrena träningskläder i vanlig ordning. Hoodien har svettavvisande HeatGear-teknologi, och byxorna hittar du ingen annanstans än hos JD. Dessutom har både hoodien och byxorna muddar med UA-logga som ger en sleek streetstil.

en person som stretchar i en stentrappa
en person i svarta kläder från Under Armour

Om du hellre jobbar kontrast så kan vi istället rekommendera en svart jacka och gråa cargobyxor från Nicce. Jackan har långa sidfickor och en ficka på bröstet, medan brallorna har cargofickor och vanliga sidfickor. En praktisk utility-look helt enkelt. Behövs absolut inte mer än så.

en person i svart jacka och gråa byxor
en person som står i en stentrappa med kläder från Nicce

Du hittar fler athleisure-plagg som passar både på gymmet och på soffan här!

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article