jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | augusti 13, 2020

BACK TO SCHOOL: Nytt år, ny ryggsäck

Skolstarten närmar sig och även om skolbänken är det sista du vill tänka på just nu så är det dags att uppgradera outfiten.

Nytt år, ny ryggsäck, eller hur? Oavsett om du ska bära runt på böcker, en laptop eller en massa snacks för att klara av dagen, så är det viktigt att hitta den perfekta väskan att ha prylarna i. Vill du dessutom ha en väska som drar åt sig blickar? We’ve got you covered! Hos JD har vi de snyggaste ryggsäckarna från de största varumärkena.

Våra favoriter

Det finns så många coola ryggsäckar att välja mellan och därför har vi plockat ut några av våra favoriter för att göra det lättare för dig.

Back to School, skolstart, ryggsäck, skolväska, väska, Nike, Vans, adidas, adidas Originals, The North Face, Under Armour,

Nikes Just Do It Mini Ryggsäck är kompakt, men har plats för de viktigaste prylarna. Den är perfekt för de dagar då du inte behöver ha med dig större grejer som din laptop eller massor av böcker. Om du vill ha mera utrymme och alltid ha plats för din dator, så ska du spana in The North Faces Rodey Ryggsäck. Denna ryggsäck är perfekt för både skola och för äventyr.

Back to School, skolstart, ryggsäck, skolväska, väska, Nike, Vans, adidas, adidas Originals, The North Face, Under Armour,

Letar du efter en mer slitstark väska? Då ska du absolut spana in Under Armours Strom Hustle Ryggsäck. Den är gjord i ett vattenavstötande material och håller dina prylar säkra och torra. En annan av våra favoriter är Nikes Elemental Ryggsäck. Den kommer dessutom med ett matchande pennskrin som är perfekt för skolbänken. Elemental Ryggsäcken kommer i flera olika färger så vi är säkra på att du hittar din egna favorit!

Back to School, skolstart, ryggsäck, skolväska, väska, Nike, Vans, adidas, adidas Originals, The North Face, Under Armour,

Är du ute efter en mer unik ryggsäck med ett fräckt mönster tycker vi du ska kika på våra tre sista favoriter. adidas Originals Classic Ryggsäck kommer i ett coolt, grönt camouflagemönster. Även den är vattentät och har ett smidigt framfack för mindre grejer. Nikes Heritage Ryggsäck kommer i en svart design med en framficka i leopardmönster. Perfekt för att bära med dig böcker och snacks, och samtidigt fullända looken på ett unikt sätt. För dig som gillar en chill, skateinspirerad stil rekommenderar vi Vans Check Ryggsäck som kommer i varumärkets ikoniska schackrutemönster. Den passar perfekt för skolgården, men även för chilla dagar på skateboarden.

Hitta din perfekta ryggsäck

Det är viktigt att ha en bra ryggsäck som är bekväm, rymmer dina grejer och passar just dig, så vi hoppas att du har fått lite inspiration och hjälp av oss.

Utöver våra utvalda ryggsäckar har vi massor av andra väskor från märken som Jordan, Champion, PUMA, Emporio Armani EA7 och många fler. Spana in alla våra ryggsäckar här och klicka hem din favorit!

Om du dessutom vill shoppa hem en helt ny outfit för skolstarten så hittar du vårt sortiment av kläder för barn, herr och dam här.

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article