jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | augusti 26, 2020

4 influencers sommarstil

Sensommaren har frälst Sverige med förvånansvärt vackert väder! Åh lycka! Speciellt under rådande tider då det är hemester som står på agendan. För att fira det vackra vädret och den vackra sommaren har vi pratat med fyra influencers om deras sommarstil och vilka trender de föredrar just nu.

Marcus ”Mcuze” Johansson

sommarstil, Mcuze, Markus Mcuze Johansson, Nike

Namn: Marcus Johansson
Instagram: @mcuze_
Ålder: 25
Stad: Stockholm
Familj: Mamma , pappa & lillebror

Marcus ”Mcuze” är känd från reality-serierna Paradise Hotel och Love Island och beskriver sin sommarstil som avslappnad med sport- och streetvibbar, beroende på dagskänslan. Eftersom han håller på mycket med sport berättar han att han avgudar Nikes produkter – and who can blame him? Med Nike blir allting, alltid, rätt!

Förtuom Nike, gillar Marcus flashiga jeans och T-shirts som sticker ut från mängden. Något som ingen annan har helt enkelt.

Thelma Johnson

Thelma Johnson, Nike, sommarstil

Namn: Thelma Johnson
Instagram: @thelmajohnson
Ålder: 22
Stad: Norrköping/Jönköping
Familj: Mamma, pappa och två småsyskon på 6 år.

Följer ni inte redan Thelma på Instagram så gör ni er själva en otjänst. Vårt råd: Spana in Thelma och hennes stilfulla konto illa kvickt! Thelma berättar att hennes stil i sommar har vart clean men färgglad, vilket vi verkligen kan se i denna trendiga outfit.

Sommarens favoritplagg blir dock en fin, vit kjol eller klänning. Hard to go wrong with the classics.

Jesper Bengtsson

Jesper Bengtsson, sommarstil, Fila, Nike

Namn: Jesper Bengtsson
Instagram: @jesperbengtson
Ålder: 25
Stad: Stockholm 
Familj: Mamma, pappa och två syskon

Jesper Bengtsson är ytterligare ett ansikte som är känt från Paradise Hotel. Han berättar att han växlar mellan streetstyle och lättare, stiliga plagg under sommaren. Som till exempel linneskjortor. Allt beror helt på sinnesstämning och vad som står på agendan för dagen.

När det kommer till trender så är han inte så brydd – han bär helt enkelt det han gillar. Jesper berättar att favoritplagget just denna sommar står mellan två baskrar som han älskar.

Förutom baskrarna är Jesper även beroende av skor. Han äger cirka 45 par i nuläget!

Sophia Frimpong

Sommarstil, Sophia Frimpong, adidas Originals

Namn: Sophia Frimpong 
Instagram: @sophia_frimpong
Ålder:
24
Stad: Kristianstad 
Familj: Sambo

Sophias stil är clean och fräsch! Vi fullkomligt älskar hennes look. Här ser ni henne klädd från topp till tå med en riktig klassiker – adidas Originals. We love it och de stilrena, svartvita vibbarna! Sophia beskriver att hennes föredragna sommarstil är en oversized tröja eller T-shirt tillsammans med ett par cykelbyxor. Helt klart en trend som både är snygg och comfy!

Dessutom har Sophia fastnat för årets pastelltrend och vi kan inte annat än att hålla med. Det är svårt att få en mysigare känsla än med lite pastellfärgade plagg!

Hur har er sommarlook sett ut? Har ni blivit inspirerade för sommarens slutkläm? Klicka hem din nya look här. På jakt efter nya badkläder? Spana in vårt blogginlägg om årets badtrender här.

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article