jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | augusti 12, 2022

Bästa ryggsäcken till skolan

DÅÅÅ var det dags för skolstart! Fråga: känner du igen följande tanke? “Den här terminen ska jag planera ordentligt inför varje kurs. Jag ska läsa ALLT i böckerna, och göra ett schema för vad jag ska läsa och när.” Klassiker 🙃 Oavsett om du lyckas följa din planering eller ej så är en ordentlig ryggsäck en bra start! För att du ska kunna kirra den bästa ryggsäcken till skolan så har vi samlat våra hetaste tips.

ett kollage med tre olika ryggsäckar

Herschel Supply Co Western

Stick ut från mängden med en rosa ryggsäck från Herschel Supply Co. Med rymligt huvudfack och ytterfack med dragkedja slukar den allt du kan tänkas behöva i skolan. Dessutom har ryggan smidiga fickor på sidorna. Där förvarar du vattenflaskan och den lilla kaffetermosen, så slipper du dränera plånkan i kafeterian.

En person som bär en rosa ryggsäck

Jordan Ryggsäck & Pennfodral

Jordan kör två flugor i en smäll och lanserar en ryggsäck med tillhörande pennfodral. Bägge delarna har grönt och brunt kamouflagemönster, och fulländas med Jordan Air-logga och Jumpman-logga. Baksidan är täckt med ventilerande mesh som håller dig fräsch även
under långa dagar. Det tillhörande pennfodralet avtagbart och kan förvaras i ryggan.
Och du, ladda upp med drösvis av pennor! De brukar – precis som strumpor – alltid försvinna på något märkligt sätt, en efter en.

BOSS

Om du känner för att sätta premiumvibe på outfiten så är BOSS the way to go. Den praktiska ryggan har både ytterfack, innerficka för datorförvaring och ventilerande mesh mot ryggen. Designen är enkel, med svart bas och detaljer i vitt. Ryggsäcken funkar med andra ord kalasbra i alla lägen, oavsett om du ska till skolan eller iväg och träffa kompisarna.

adidas Adicolour

adidas Adicolour är en klassiker! Den minimalistiska modellen har en dämpad vinröd färg som passar till alla typer av outfits. Även om den här ryggsäcken inte har några fancy extrafunktioner så är den en av våra absoluta favoriter! Inte minst för att den är gjord i återvunnen polyester ❤️ Den kompakta designen ger dig det du behöver samtidigt som ryggan är lätt. Adicolour fulländas med vadderade axelremmar och adidas Trefoil-logga. Stilrent, tidlöst och ett säkert kort.

The North Face Bozer

Ryggsäcken från The North Face är en perfekt kombo av den klassiska skolväskan och vandringsryggsäcken. Det vattentäta materialet gör den till en hit för dig som ofta är på språng och gillar att vara utomhus på fritiden. Ryggan har dessutom en mängd olika fickor med dragkedja eller dragsko, så var sak får sin plats. Skolan kan ibland ge rejäla mängder med stress, och då är det skönt att åtminstone ha koll på sina saker.

Under Armour Hustle Lite

Hustle Lite från Under Armour är ryggan som håller dina saker torra oavsett väder. Under Armours Storm-teknologi skyddar materialet och gör ryggsäcken idealisk för utomhusbruk. Och visst vore det gött att slippa komma hem med dyngsura grejer? Inuti väskan finns en extra ficka för din laptop, och baksidan är vadderad för ultimat komfort. Det här är väskan för dig som behöver mer än en skolväska, eller för dig som trotsar vind och väder för att cykla till universitetet!

Där har du alla våra tips! Nu är du all set för att hitta den bästa ryggsäcken till skolan.
Spana in alla ryggsäckar hos JD och hitta en som passar just din din stil och budget.

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article