jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | augusti 26, 2022

Originell på en ny nivå: adidas NMD V3

Är du redo att kliva in i en ny era? adidas Originals är tillbaka med dunder och brak, och levererar en fresh take på den legendariska NMD-siluetten. NMD V3 är här för att stanna! V3 lanseras som en uppgradering av den klassiska NMD-modellen, och sportar detaljer från löparskor samtidigt som den tar streetstilen till en ny nivå.

Ett par gråa adidas NMD V3 med rosa ljus i bakgrunden
En person i mörka kläder som bär ett par gråa adidas NMD V3

Med fokus på framtiden

NMD såg dagsljuset för första gången år 2015, när NMD R1 lanserades. Sen dess har adidas droppat en hel drös med fräscha colorways och varianter, alla med inspiration från retro löparskor.

 

Och varför ändra ett vinnande koncept? NMD har visat sig omåttligt populär, och V3 kommer inte en dag för tidigt. Den nya skon har en stötdämpande BOOST-mellansula, TPU-detaljer som ger ökad stabilitet och den ikoniska NMD-yttersulan. Shooo 🔥

 

Designen har utvecklats radikalt sen den första modellen släpptes 2015, och representerar en helt ny era av NMD. Ovandelen av skon är en stilren historia som är gjord i 50% plast från havet. Och resterande 50%? Återvunnen polyester!

En person som bär svarta byxor och ett par svarta adidas NMD V3
Ett par svarta adidas-skor

Nya vägar framåt

NMD V3 är skapade för ett liv i rörelse som en uppmaning till att skapa, vårda och hylla utveckling i städer som ständigt förändras.

 

Vill du känna dig hemma i din stad igen? Snöra på dig en techy streetklassiker och reppa 3-Stripes i nya adidas NMD V3 – som även släpps i två JD-exklusiva colorways!

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article